Za pamćenje!

Pogledajte 10 najboljih trenutaka po kojima pamtimo prošlogodišnju sezonu omiljenog showa

Diego Siqueira (Foto: Dnevnik.hr) Diego Siqueira (Foto: Dnevnik.hr) DNEVNIK.hr 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Rudan (Foto: Anamaria Batur) Elena Brnić (Foto: Dnevnik.hr) Siniša Matijević (Foto: Supertalent) Marin Čačija (Foto: Anamaria Batur) Dunking Devils (FOTO: Anamaria Batur) Diego Siqueira (Foto: Dnevnik.hr) Đulijano Jašarević (Foto: Dnevnik.hr) Diego Siqueira (Foto: Dnevnik.hr) Adna Šestić (Foto: Dnevnik.hr) Denis Barta i njegov otac Nebojša +2 Iluzionist Andrej Škedel (Foto: Dnevnik.hr) Galerija

Show Nove TV na male ekrane vraća se ove nedjelje u 20:15, a mi smo se uoči upoznavanja novih talenata prisjetili nekih starih koji su nam se urezali u pamćenje.

Prošlogodišnja sezona showa "Supertalent" donijela nam je mnoge trenutke za pamćenje, a nekih smo se odlučili prisjetiti ovih dana dok napeto iščekujemo nove poslastice koje će nam omiljeni show donijeti.

Pogledaj i ovo Obitelj Vukina (Foto: Nova TV) Što vi kažete? Nastup koji je podijelio publiku i žiri: Mrljanje bojom ili zaokružena, dirljiva obiteljska priča?

Riječki iluzionist Andrej Škedel svojim je talentom, ali i opasnim performansima oduševio gledatelje i publiku "Supertalenta", od kojih su mnogi ostali bez daha nakon njegovih nastupa. Andrej je u polufinalu izveo trik koji je uključivao ulaženje zavezanih ruku u drvenu kutiju koja je bila podignuta u vis, a nakon minute kutija je pala na oštre predmete te se Andrej ukazao u publici.

Djevojka divnog glasa, kako su je gledatelji prozvali, mlada Adna Šestić osim svojim glasovnim mogućnostima ostala je zapamćena i kao miljenica Janka Popovića Volarića ali i Martine Tomčić. Nerijetko su nakon njezinih nastupa u kojima je uspjela spojiti jazz, soul i sevdah bile potekle i suze.

Zagrepčanin Filip Rudan svojim je glasom i stasom osvojio cijelu Hrvatsku, naročito onaj ženski dio publike, koji se i nakon "Supertalenta" uspješno nastavio baviti glazbom. Nevjerojatno skroman i šarmantan svojim nastupom u finalu očarao je članove žirija, koji su mu već tada prognozirali veliki uspjeh.

Akrobatska skupina Dunking Devils iz Slovenije u "Supertalentu" se predstavila acrobatics freestyle basketball animacijom i u polufinalnoj emisiji napravila pravi spektakl.

Siniša Matijević bio je drugoplasirani natjecatelj prošlogodišnje sezone "Supertalenta", a srca žirija i publike osvojio je crtanjem sa zatvorenim očima, što mnogi od nas ni dandanas ne mogu pojmiti. Pobjeda u "Supertalentu" izmakla mu je za nekoliko telefonskih glasova publike, no zbog toga danas ne žali.

Gledatelji su plesača Marina Čačiju imali priliku upoznati u "Supertalentu" prije dvije godine u kojem je nastupao s partnericom Ninom, no prošle se sezone odlučio prijaviti sam. Marin je svojim nastupima stigao do finala, a njima je pričao predivne priče.

Elena Brnić pjevanjem se bavi odmalena, a rezultati njezina rada na talentu koji ima itekako se vide iako ima tek 13 godina. Nitko nije ostao ravnodušan na njezine izvedbe, a žiri ju nije prestajao obasipati pohvalama.

Brazilac Diego Siqueira koji je gledatelje osvojio latino plesom, priznao je kako je prolaskom u finale "Supertalenta" ostvario svoj životni san. Diego je inače bio prvi finalist prošlogodišnje sezone showa.

Denis Barta već je tijekom audicijskih emisija osvojio srca publike i žirija, a kući se vratio laskavom titulom pobjednika "Supertalenta". Pobjedu je odnio pjesmom Kemala Montena "Vratio sam se živote", a nakon ostvarenog uspjeha nije se prestao baviti glazbom.

Đulijano Jašarević oduševio je gledatelje svojim akrobacijama koje je izveo u "Supertalentu".  Svojim je tijelom izvodio prava čuda pa su tako gledatelji ostali u šoku kada su vidjeli koliko je taj mladić iz Siska talentiran, zahvaljujući čemu je završio u samom finalu showa.

Više o Supertalentu čitajte na službenoj stranici. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene