Novo lice

Domaće zvijezde u Puli zasjenila diva u haljini s opako visokim prorezom i ubojitim dekolteom

Atmosfera s glumcima u Puli (Foto: Instagram) Atmosfera s glumcima u Puli (Foto: Instagram) instagram 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Atmosfera s glumcima u Puli (Foto: Instagram) Atmosfera s glumcima u Puli (Foto: Instagram) +0 Atmosfera s fglumcim au Puli (Foto: Instagram) Galerija

Premijera filma "General" okupila je mnoge slavne face.

Na otvorenju 66. filmskog festivala u Puli okupila se hrvatska zvjezdana elita, a mnogi su podijelili doživljaje s ove svečane večeri na svojim Instagram profilima i storyjima. 

Pogledaj i ovo showbuzz NOVI NASLJEDNIK Očevim stopama: Višnjićev sin glumi malog Antu Gotovinu

Posebno je zabavno bilo ekipi filma "General", najiščekivanijeg hrvatskog filma godine koji je premijerno prikazan u subotu. Film o Anti Gotovini u Pulu je doveo i Gorana Višnjića, hrvatskog glumca s holivudskom adresom. 

Višnjić je zajedno s kolegicom Natašom Janjić počastio svoje fanove mnogim selfijima s premijere filma, a neki od njih pokazuju nam i kakav zvjezdani doček su naši glumci dobili u Puli. Organizacija festivala se čini se dosta isprsila, jer je za glumačku ekipu unajmljena i bijela luksuzna limuzina iz koje su glumci smijući se poručili kako su samo na ovakav tretman i navikli po svjestkim festivalima kao što je Cannes. 

Osim Nataše Janjić i Gorana Višnjića bili su tu i Tarik Filipović, Rene Bitorajac i mlada Hana Noka, glumica kosovskog porijeka koja također ima ulogu u filmu Antuna Vrdoljaka

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💛6️⃣6️⃣🖤 Sinoć je svečano otvoren 66. Pulski filmski festival! 💫 Vidimo se pod zvijezdama do 21. srpnja!

Objavu dijeli Pula Film Festival (@pulafilmfest)

Noka je s pravom plijenila pažnju okupljenih jer je zabljesnula u uskoj haljini vrlo dubokog dekoltea i s visokim prorezom na nozi. 

Noka i Nataša Janjić zajedno su pozirale u društvu njemačke kolegice Jasmin Lord. 

Smijeh, selfiji i vatromet obilježili su atmosferu otvorenja ovogodišnjeg festivala u Puli. Ili je tako barem bilo za glumce, dok je publika ipak bila nezadovoljna nerazumnim kašnjenjem početka prikazivanja filma. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Yovanna Ventura i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Yovanna Ventura (Foto: Instagram) Yovanna Ventura (Foto: Instagram) Yovanna Ventura (Foto: Instagram) +5 Yovanna Ventura (Foto: Instagram) Celebrity Bivša djevojka slavnog pjevača na plaži podsjetila zašto je u njoj tražio utjehu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene