Objavljen poziv na molitvu

Diljem Hrvatske moli se za ozdravljenje Thompsonova sina, teški su ovo životni trenuci za pjevača

Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Duško Jaramaz/Pixsell 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson (Foto: Dnevnik.hr) Marko Perković Thompson (Foto: Dnevnik.hr) Thompson na koncertu (Foto: Dnevnik.hr) Marko Perković Thompson na koncertu (Foto: Dnevnik.hr) Thompson (Foto: Dnevnik.hr) - 1 +0 Thompson (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Galerija

Na službenoj stranici Marka Perkovića Thompsona na Facebooku objavljen je poziv na molitvu za ozdravljenje njegova sina Ante Mihaela, koji se nalazi u bolnici od početka srpnja.

Sin pjevača Marka Perkovića Thompsona, 17-godišnji Ante Mihael Perković, početkom srpnja završio je u bolnici. 

Pogledaj i ovo Lejdi Perković i Marko Perković Thompson kći njegova mlađeg brata Novopečena zaručnica mentora iz "Plesa sa zvijezdama" nećakinja je Marka Perkovića Thompsona i velika je podrška svojem stricu!

Sada je na Thomsonovoj službenoj stranici na Facebooku objavljen poziv na molitvu za Antino ozdravljenje, koji prenosimo u cijelosti.

"Poziv na molitvu za Antu Mihaela Perković (17 god.), sina pjevača M.P. Thompsona. Pozivamo sve članove i prijatelje Zaklade biskupa Josipa Langa da se mole za ozdravljenje teško oboljelog Antu Mihaela Perkovića, sina Marka Perkovića Thompsona, dobročinitelja Zaklade biskup Josip Lang. 'Molite, i dat će vam se! Tražite, i naći ćete! Kucajte, i otvorit će vam se!' (Mt 7,7), poručio nam je sam Isus Krist, naš Spasitelj i Otkupitelj. Uvjereni u ove Isusove riječi, molimo dobrog Boga, našeg Svemogućeg Oca Nebeskog da vrati potpuno zdravlje mladom Anti Mihaelu i svima koji su u sličnoj situaciji kad se bore za vlastiti život. 'Mnogo može žarka molitva pravednikova' (Jak S,16), uči nas sv. Jakov apostol. Uvjereni u tu istinu, budimo ustrajni i revni u svojim vapajima, molitvama i postovima Bogu da pomogne mladom Anti Mihaelu i svima drugima koji teško trpe. Naše će molitve pomoći i nama samima da još više povjerujemo kako nas nije ostavio Bog!" stoji u objavi, a zatim je priložena i molitva za ozdravljenje:

"Svemogući Bože, naš dobri Oče, moćnim zagovorom naše Nebeske Majke Marije, snagom Kristove žrtve i Njegove prolivene Krvi, pošalji Duha Svetoga, Branitelja, Tješitelja i Iscjelitelja na teško oboljelog našeg brata u vjeri Antu Mihaela i sve koji slično trpe, da ih Duh Sveti ohrabri, ojača, izliječi i vrati im potpuno zdravlje duše i tijela. Nek se Sila Duha Tvog spusti na sve nas! Neka to sve bude Tebi na slavu, a nama na porast vjere i vječno spasenje. Marijo, Gospe od zdravlja, moli za nas! Amen. (Izmoliti Oče naš, Zdravo Marijo i Slava Ocu. Preporučuje se još i post, djelo milosrdne ljubavi i prikazanje sv. Mise na tu nakanu, tko može)."

Objavu je potpisao isusovac Mijo Nikić, a u komentarima su mnogi odgovorili na poziv i pružili podršku pjevaču i njegovoj obitelji u teškim trenucima.

Osim sina Ante, Marko i njegova supruga Sandra Perković imaju još blizanke Katarinu i Cvitu, sina Petra Šimuna i kćer Divu Mariju.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić Zdravko Čolić In Magazin: Zdravko Čolić - 1 Zdravko Čolić +10 Zdravko Čolić Celebrity Rijedak izlazak samozatajne supruge Zdravka Čolića nije prošao neopaženo, a zbog njega je doživjela i jedan strašan incident

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Generalna proba otvaranja Pelješkog mosta - 1 Generalna proba otvaranja Pelješkog mosta - 2 Generalna proba otvaranja Pelješkog mosta - 3 Generalna proba otvaranja Pelješkog mosta - 4 +8 Generalna proba otvaranja Pelješkog mosta - 5 Zanimljivosti Pogledajte kako je Rimčeva Nevera projurila Pelješkim mostom, a Mati se pridružio i naš automobilistički as!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene