Izgleda sjajno

Odvažija nego prije: Sandra pokazala dekolte

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Osim što je sjajna sportašica, Sandra Perković napredovala je i u modnom smislu.

U Starogradskoj vijećnici održana je svećanost proglašenja sportaša grada Zagreba za 2014. godinu. Sandri Perković to je i druga nagrada jer je sinoć proglašena i najboljom sportašicom Hrvatske - i to drugu godinu za redom uz Janicu Kostelić.

Pogledaj i ovo Sandra Elkasević - 2 Ovo još nismo vidjeli! Našu uspješnu sportašicu na dan vjenčanja dočekalo je predivno iznenađenje: ''Najljepše i najslađe!''

Sandra Perković sasvim privatno: 'Jaka sam žena, a takvoj treba još jači muškarac'

'Hvala svima na ovoj nagradi, a posebno Ivanu Ivančiću', rekla je kroz suze Sandra koja je nagradu posvetila svom bivšem treneru Ivančiću koji je preminuo krajem kolovoza. ''Hvala Vam svima jos jednom na ogromnoj podršci, lijepim riječima i velikim djelima, nadam se da sam Vam bar djelić vratila... Idemo opet zajedno u nove pobjede', poručila je Sandra putem Facebooka.

I dok je večer prije pažnju privlačila u plavoj dugoj haljini, večeras je nosila haljinu na preklop kojom je naglasila dekolte. Sandra je napredovala u sportu, a očito je kako je i puno naučila o modi jer izgleda sjajno! Istu je haljinu nosila i na nedavnom rođendanu dizajnerice Aleksandre Dojčinović.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene