Slatko iščekivanje

Odbrojavanje počinje: Legendarni Mr. Bean čeka dijete s 30 godina mlađom glumicom

Rowan Atkinson (Foto: Getty) Rowan Atkinson (Foto: Getty) Getty 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Rowan Atkinson (Foto: Getty) Rowan Atkinson (Foto: Getty) +0 Rowan Atkinson i Sunetra Sastry (Foto: Getty) Galerija

Glumac Rowan Atkinson, poznatiji kao Mr. Bean, i njegova djevojka Louise Ford čekaju svoje prvo zajedničko dijete.

Popularni glumac Rowan Atkinson, javnosti poznatiji kao nespretni Mr. Bean, u 63. godini života čeka svoje treće dijete sa 33-godišnjom djevojkom Louise Ford. Atkinson iz prethodnog braka već ima dvoje odrasle djece, 23-godišnjeg Bena i 22-godišnju Lily.

Pogledaj i ovo showbuzz Zaljubljeni Mr. Bean ljubi 28 godina mlađu

Njegova djevojka Louise javnosti je poznata po ulozi Kate Middleton u britanskoj komediji "The Windsors" iz 2014. godine. Izvor blizak paru otkrio je kako su Rowan i Louise presretni zbog prinove te jedva čekaju dan kada će njihovo dijete doći na svijet.

Rowan Atkinson (Foto: Getty) Rowan Atkinson (Foto: Getty) Foto: Getty

Vijest o Louisinoj trudnoći izašla je u javnost samo mjesec dana nakon što je Atkinsonova kći Lily izjavila da je odlučila promijeniti vlastito prezime. Naime, Lily se odrekla prezimena svoga oca i uzela djevojačko prezime svoje majke, Sunetre Sastry, od koje se Atkinson razveo 2015. godine, piše Daily Mail.

Rowan Atkinson i Sunetra Sastry (Foto: Getty) Rowan Atkinson i Sunetra Sastry (Foto: Getty) Foto: Getty

Njezina je odluka sve zaprepastila budući da je Lily nosila očevo prezime čitavog svog života. "Nadam se da se nije posvađala s ocem. Razvod Rowana i Sunetre svima je teško pao", izjavio je izvor blizak obitelji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene