Rado viđena gošća

Kad se ona pojavi, vrijeme stane na tren, ali svi se pitaju kako hoda u ovakvim štiklama?!

Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Monica Bellucci (Foto: Profimedia) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci (Foto: AFP) Monica Bellucci i Nicolas Lefebvre (Foto: Profimedia) Monica Bellucci i Nicolas Lefebvre (Foto: Profimedia) Vincent Cassel, Monica Bellucci (Foto: Getty) Vincent Cassel, Monica Bellucci (Foto: Getty) Monica Bellucci (Foto: AFP) +2 Monica Bellucci (Foto: AFP) Galerija

54-godišnju Monicu Bellucci mnogi i dalje smatraju jednom od najljepših žena na svijetu.

Monica Bellucci stigla je u Cannes.

Pogledaj i ovo Monica Bellucci - 5 sretni su i to ne skrivaju Svi su bili iznenađeni kad se saznalo s kim izlazi jedna od najljepših žena na svijetu, a oni se sad sočno ljube pred svima

Iako je u šestom desetljeću, 54-godišnju talijansku glumicu mnogi i dalje smatraju jednom od najljepših i najseksipilnijih žena na svijetu.

Dotična je upravo stigla na filmski festival u Cannesu, u kojem promovira svoj novi film "The Best Years of a Life" te će na francuskoj rivijeri ostati do zatvaranja festivala, 25. svibnja. Glumicu najčešće viđamo u crnim izdanjima, a tako je bilo i ovaj put.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel) on

Prvo je jednostavnom crnom haljinom naglasila svoj raskošni dekolte, a zatim je liniju naglasila i crnim hlačama te bluzom koja se vezala u struku. U toj su kombinaciji mnogo pažnje privukle i vrtoglavo visoke štikle Louboutin, za koje mnogima nije bilo jasno kako uspjeva hodati u njima.

U kojoj god kombinaciji bila, Monica je oduševila sve prisutne, a čini se kako joj itekako godi ljubav s 18 godina mlađim Nicolasom Lefebvreom, kojeg je od javnosti skrivala čak dvije godine, a onda se u travnju ove godine s njim pojavila na Pariškom tjednu mode.

Ipak, da je u vezi, Monica je potvrdila u intervjuu za Paris Match u studenom 2018. godine, no tada nije željela otkriti s kime.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monica Bellucci (@monicabellucciofficiel) on

"Čovjek s kojim dijelim život ne bavi se istim poslom kao ja, ali mnogo putuje. Njegov ritam života poklapa se s mojim", izjavila je tada, a priznala je i kako još uvijek nije sigurna bi li stala pred oltar treći put.

Naime, Monica je od 1990. do 1994. godine bila u braku s modni fotografom Claudijem Carlosom Bassom, a od 1999. do 2015. godine s glumcem Vincentom Casselom, s kojim ima dvije kćeri.

Inače, njezina karijera započela je sa svega 16 godina, no tada je radila kao model. Svake godine ljepotica je rado viđena gošća u Cannesu, čiji je crveni tepih baš uvijek pokoravala kao da je rođena na njemu. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) Penelope Cruz i Javier Bardem (Foto: AFP) Penelope Cruz (Foto: AFP) Penelope Cruz (Foto: AFP) +5 Penelope Cruz (Foto: AFP) Celebrity Obavijeni velom tajne: O ovoj zanosnoj Španjolki zna se puno toga, no o njezinu braku baš ništa

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene