Koja li je tajna?

Šok i nevjerica jer je napunila 53 godine: ''Bože, molim te da starim kao ona, što je ovo?!''

Gwen Stefani Gwen Stefani Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Gwen Stefani Gwen Stefani Gwen Stefani Gwen Stefani Gwen Stefani Gwen Stefani Gwen Stefani (Foto: Getty Images) Gwen Stefani (Foto: Profimedia) Gwen Stefani (Foto: Instagram) Gwen Stefani (Foto:Instagram) +14 Gwen Stefani (Foto: Profimedia) Galerija

Gwen Stefani ne prestaje pozitivno šokirati svoje fanove, a američka pjevačica s 53 godine izgleda bolje nego u mlađim danima.

Američka pjevačica Gwen Stefani napunila je 53 godine, a njezini fanovi u pravoj su nevjerici jer pjevačica tako dobro izgleda u petom desetljeću života.

Pogledaj i ovo Gavin Rossdale Bome je odrastao! Pogledajte kako izgleda sin Gwen Stefani i Gavina Rossdalea, već je jasno da će biti pravi zavodnik!

Twitterom su se proširili pozitivni komentari o Gwen, a ljudi samo žele starjeti na način poput nje.

''Samo želim ostarjeti kao Gwen'', napisao je jedan pratitelj.

''Gwen Stefani ili ne stari ili je zamrznuta u vremenu'', pišu. 

''Izgleda isto kao kada je izbacila Hollaback Girl'', složili su se brojni.

Gwen mnogi pamte iz benda No Doubt, a u prošlosti je bila optuživana da se podvrgnula estetskim operacijama.

Ona se nikada nije oglasila o svom izgledu, ali je očito da je na sebi radila korekciju usana i učvrstila se botoksom. Svoj izgled komentirala je samo za časopis Elle.

"Jedina stvar koju sam stvarno promijenila na sebi je pokušaj da skinem svu šminku. Ključno je lice čistim noću. Pustite svoje lice da diše jer ja mu stvarno ne dopuštam da diše u bilo koje drugo vrijeme", izjavila je Gwen.

Prošli mjesec Gwen je gostovala u talk-showu, a iako njezine fotografije govore jedno, kamere koje su je pratile uživo rekle su nešto drugo te pokazale da Gwen i nema toliko savršeno lice.

Pjevačica je izgledala zategnuto i podbuhlo, a sve to primijetili su i gledatelji.

"Doslovno je neprepoznatljiva", "Izgleda potpuno drugačije", "Ja sam Gwenin obožavatelj cijeli život i nisam je prepoznao. Jako sam zbunjen", "Bez naslova nikad ne bih znala da je ovo Gwen Stefani", neki su od komentara koji su se pojavili na društvenim mrežama nakon prikazivanja emisije.

Ipak, Gwen se može pohvaliti nečim drugim, a to je vitka linija. Pjevačica tijekom svog života pazi na prehranu i tjelovježbu, a njenoj liniji nije mogao odoljeti ni kolega iz benda. S Tonyjem Kanalom vezu je započela brzo nakon što su oformili No Doubt. Uvijek je govorila kako je on ljubav njezina života, a bend se umalo raspao nakon što je Kanal prekinuo vezu.

Pjevača benda Bush, Gavina Rossdalea Stefani je upoznala 1995. godine dok su bili na festivalu na kojem su oboje nastupali sa svojim bendovima. Pred oltar su stali 2002. godine na svečanoj ceremoniji u Londonu, a dva tjedna kasnije održali su i zabavu povodom vjenčanja u Los Angelesu. Par je zajedno dobio tri sina, no 2015. godine Gwen je podnijela zahtjev za razvodom, u kojem je kao razlog navela nepremostive razlike.

Posljednjih pet godina u sretnoj je vezi s Blakeom Sheltonom, kojeg je upoznala na snimanju jednog showa. Blake i Gwen danas slove kao jedan od najstabilnijih i najzaljubljenijih parova američke glazbene scene. Skupa odgajaju njezina tri sina te često objavljuju i zajedničke pjesme.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 4 +29 Nives Celzijus - 6 Celebrity Nives Celzijus u oskudnoj haljini pratiteljima dala jedan zadatak, oni je nahvalili u komentarima: ''Žena iz mašte!''

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 1 Marija Šerifović Marija Šerifović +12 Marija Šerifović Celebrity Marija Šerifović objavila video iz kreveta i iznenadila golišavim izdanjem, na ovo od nje nismo navikli!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene