Bez ijedne bore

Slavna plavuša na udaru kritika čak i onih najvjernijih fanova: "Ne možeš s 50 godina tako izgledati"

Gwen Stefani (Foto:Instagram) Gwen Stefani (Foto:Instagram) profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Gwen Stefani (Foto:Instagram) Gwen Stefani (Foto: Instagram) Gwen Stefani (Foto: AFP) Gwen Stefani (Foto: AFP) Gwen Stefani i Blake Shelton (Foto: Instagram) Gwen Stefani (Foto: Getty Images) +0 Gwen Stefani (Foto: Profimedia) Galerija

Gwen Stefani na dodjeli ovogodišnjih Grammyja našla se na udaru kritika zbog lica bez ijedne bore s 50 godina.

Malo tko se ne bi složio da je američka pjevačica Gwen Stefani izgledala besprijekorno na dodjeli ovogodišnjih Grammyja, gdje je stigla sa suprugom Blakeom Sheltonom. Ipak, mnogi su obožavatelji primijetili velike promjene na njezinu licu.

Pogledaj i ovo Gwen Stefani Ma, čemu ovo? Slavna plavuša šokirala izgledom, njezino lice sve je zbunilo : "Ja sam njen obožavatelj cijeli život i nisam je prepoznao"

50-godišnja Gwen na crvenom se tepihu pojavila u minijaturnoj haljini i visokim čizmama, odjevne kombinacije mijenjala je čak tri puta, no pozornost je najviše privlačila svojim nevjerojatno svježim izgledom, bez ijedne bore na licu, gotovo porculanskog tena. Tako su se odmah pojavila šuškanja o tome da popularna glazbenica u posljednje vrijeme sve više odlazi na estetske zahvate kako bi izgledala što mlađe, jer teško da bi u svojim godinama postigla takav sjaj zahvaljujući samo kozmetici, ili dobrim genima.

Nije trebalo proći dugo vremena da društvenim mrežama počnu kružiti komentari.

"O, moj Bože, što je Gwen Stefani učinila svom licu?", "Hej Gwen, prestani s plastičnim operacijama i botoksom na svom predivnom licu. Počinješ izgledati kao lažna Madonna", "Lice Gwen Stefani sastoji od 99 % filera i 1 % kože", "Gwen, što si to učinila? Sramota", " Nemojte mi samo pričati da je ovo normalno i prirodno", "Lice joj je smrznuto, ne sviđa mi se", neki su od komentara koji kruže.

Ovo nije prvi put da su je obožavatelji obasuli negativnim komentarima zbog navodnih korekcija koje je radila na licu. U travnju prošle godine kritizirali su je zbog pretjeranog povećanja usana i plastičnog izgleda, no Gwen sve to odlučno ignorira i zasad se u javnosti nije oglasila o svom izgledu.

Voditelji IN magazina prihvatili izazov: "K'o neki animalni zvukovi iz zoološkog" I Nova BUZZ

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene