Pa, što reći!

Mlađahna DiCaprijeva djevojka pokazala tijelo u bikiniju, no pozornost je zbog jednog detalja ukrao njezin otac!

Camila Morrone Camila Morrone Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Morrone Camila Morrone - 6 Camila Morrone - 5 Camila Morrone - 1 Camila Morrone - 2 Camila Morrone - 3 Camila Morrone - 4 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 15 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 14 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 13 +4 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 12 Galerija

Nova djevojka Leonarda DiCaprija Camila Morrone pokazala je sve raskoši svojeg tijela u bikiniju.

Camila Morrone, 24-godišnja djevojka holivudskog zavodnika Leonarda DiCaprija, pokazala je svoje mlađahno tijelo u bijelom bikiniju koji je puno otkrivao na plaži u Malibuu.

Pogledaj i ovo Camila Morrone Baš je briga! Ma koji DiCaprio?! Lijepa 25-godišnjakinja brzo je zaboravila na bivšeg zavodnika, evo kako se provodi u inat glumcu

Društvo joj je pravio i još jedan muškarac, njezin otac Maximo Morrone, koji je krao pozornost s mlađahne Camile svojim savršeno isklesanim trbušnim mišićima.

Maximo i Camilina majka Lucila Sola bili su u braku od 1997. do 2006. godine, a Argentinac Maximo svijetu je poznat po ulozi u seriji ''Los Luchadores''.

Na novim fotkama paparazza može se primijetiti i kako je Camila obojala kosu u laganu narančastu boju, a traga njezinu poznatom muškarcu Leonardu nije bilo.

Ljepotica argentinskih korijena Leonardova je najdugovječnija djevojka i u vezi su od 2017. godine. Glumac je oduvijek bio posebno slab na manekenke, a Gisele Bündchen, Nina Agdal, Bar Rafaeli, Toni Garrn i Eva Herzigova samo su neke od ljepotica koje je ljubio u prošlosti.

Navodno su ga sve one ostavile upravo zato što se nije želio vjenčati i skrasiti uz njih, no izgleda kako je samo čekao onu pravu.

Unatoč tome, glumac i dalje nosi titulu jednog od najpoželjnijih muškaraca današnjice, a ništa ne smeta ni njegovoj djevojci Camili Morrone, koja je od njega mlađa 22 godine, a od koje se odvaja u rijetkim trenucima.

Iako su već odavno počele kružiti glasine da se par zaručio, golupčići o tome mudro šute te ništa nisu komentirali medijima.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique - 4 Shakira i Gerard Pique - 3 +20 Shakira i Gerard Pique - 1 Celebrity Shakira bila crna ovca - Messijeva supruga i ostale djevojke nogometaša pjevačici dale pogrdan nadimak

1/41 >> Pogledaji ovu galeriju Veronica Bielik - 4 Veronica Bielik - 9 Veronica Bielik - 15 Veronica Bielik - 3 +36 Veronica Bielik - 1 Celebrity Najseksepilnija Poljakinja uživa u Hrvatskoj i hvali se fotkama na Instagramu, na kojem je prati više od tri milijuna ljudi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene