Nije uspjela

Svi su bili uvjereni da će 23 godine starijeg zavodnika odvesti pred oltar, ali njezin rođendan uništio je ljubavnu idilu!

Camila Morrone Camila Morrone Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Morrone - 1 Camila Morrone - 3 Camila Morrone - 4 Camila Morrone - 2 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone Camila Morrone - 4 Camila Morrone - 4 Camila Morrone Leonardo DiCaprio i Camila Morrone Camila Morrone - 1 +9 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 14 Galerija

Camila Morrone bila je jedna od glavnih zvijezda na Filmskom festivalu u Rimu gdje je predstavila svoj novi film "Gonzo Girl".

Američka glumica Camila Morrone, poznata i kao bivša djevojka Leonarda DiCaprija, zablistala je na crvenom tepihu Filmskog festivala u Rimu gdje je promovirala i svoj novi film "Gonzo Girl".

26-godišnja Camila oduzela je svima dah u crnoj dekoltiranoj haljini i svojom egzotičnom ljepotom kojoj svojevremeno nije mogao odoljeti ni slavni Leo, a sa smiješkom je pozirala fotografima i pozdravljala obožavatelje. 

Camila je svoju uspješnu karijeru započela kao model prije nego što se okrenula glumi, a pojavljivala se na naslovnicama časopisa, poput Vogue Turkey i InStyle.

Leonardo i Camila službeno su prohodali 2017. godine, nakon njegovog prekida s manekenkom Ninom Agdal i samo nekoliko dana prije filmskog festivala u Cannesu, iako su njihovi predstavnici prvotno demantirali da su zajedno.

Razlika među njima bila je 23 godine, a zajedno su proveli pet godina i mnogi su bili uvjereni kako stati pred oltar. No, samo mjesec dana nakon Camilina 25. rođendana, par je ipak prekinuo vezu, a šuškalo se da su svemu krive njezine godine jer Leonardo ne izlazi s djevojkama starijima od 25 godina.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser - 3 Stjepan Hauser - 2 Stjepan Hauser - 5 Stjepan Hauser - 4 +28 Stjepan Hauser - 1 Celebrity Stjepan Hauser nakon koncerta pozirao sa zgodnim tatom i bratom, ali prvo se jednoj osobi posebno obradovao!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 4 +26 Salma Hayek - 3 Celebrity Salma Hayek i u čednim kombinacijama pokazuje svu raskoš dekoltea, evo kako joj je to sad uspjelo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene