javio se videom

Mišo Kovač nakon dugo vremena pjevat će na dočeku Nove godine, evo gdje će okupiti obožavatelje: "Taj bi grad u bilo kojoj zemlji bio heroj"

Mate Mišo Kovač - 4 Mate Mišo Kovač - 4 Miroslav Lelas/Pixsell 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Mate Mišo Kovač Koncert Miše Kovača u Splitu - 2 Koncert Miše Kovača u Splitu - 4 Koncert Miše Kovača u Splitu - 7 Mate Mišo Kovač - 4 Mate Mišo Kovač - 3 Mate Mišo Kovač In Magazin: Mišo Kovač - 7 Mišo Kovač In Magazin: Mišo Kovač - 1 +3 In Magazin: Mišo Kovač - 3 Galerija

Mišo Kovač pozvao je svoje obožavatelje da dočekaju 2023. na njegovu novogodišnjem koncertu u karijeri.

Legendarni Mišo Kovač za doček 2023. godine pjevat će na Trgu Republike Hrvatske u Vukovaru, a to će biti njegov novogodišnji koncert nakon dugo vremena u karijeri.

Pogledaj i ovo Mišo Kovač njegov zaštitni znak Pogledajte kako je Mišo Kovač izgledao bez brkova! Iste godine kada ih je pustio, procvjetala mu je i karijera

Koncert je na svojem profilu na Instagramu najavila njegova kći Ivana Kovač, a oglasio se i sam Mišo u videu koji je na Facebooku objavio gradonačelnik Vukovara Ivan Penava.

"U Novu 2023. godinu Vukovarce i sve posjetitelje Vukovara uvest će legendarni Mišo Kovač! Vukovaru će biti velika čast ugostiti hrvatsku glazbenu legendu, koja će u novogodišnjoj noći u Vukovaru zasigurno okupiti mnoštvo iz cijele Hrvatske, ali i šire te ćemo na taj način spajanjem Dalmacije i Slavonije uz pjesmu i zajedništvo započeti novu godinu!" napisao je Penava te je najavio da će uz Mišu nastupiti i njegova kći Ivana, Bosutski bećari te drugi tamburaški sastavi.

"Velika mi je čast da za Novu godinu pjevam u Vukovaru jer je Vukovar jedan grad koji bi, da je u bilo kojoj zemlji na svijetu, bio heroj. Mi moramo biti još jači u svemu da bi Vukovar bio idol svih Hrvata. Pozivam sve svoje navijače i sve stanovnike Vukovara da dođu na doček Nove godine i želim vam sve najbolje", poručio je Mišo u videu.

Legendarni glazbenik svoj je zadnji koncert održao početkom lipnja u Splitu, a to je bio njegov prvi veliki nastup nakon 2019. godine. Na Starom placu tada je s njim uglas pjevalo više od 25 tisuća obožavatelja, koji su stigli iz svih dijelova Hrvatske, ali i svijeta, a ne sumnjamo da će situacija biti puno drugačija ni na dočeku u Vukovaru.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Rucner - 1 Ana Rucner - 2 Ana Rucner - 4 Ana Rucner - 5 +16 Ana Rucner Celebrity Ana Rucner s dečkom priredila show na Jamajci, prolaznici su zastajali i snimali ih mobitelima!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sin Franke Batelić i Vedrana Ćorluke Franka Batelić rodila - 2 Franka Batelić rodila - 1 Franka Batelić na Instagramu +25 Franka Batelić - Viktor Celebrity Franka pokazala što ju je dočekalo pri dolasku iz rodilišta, preslatki prizor sve je raznježio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene