Preslatko!

Ivana Kovač objavila video koji je rastopio srca njenih fanova: ''25 tisuća ljudi i nije joj problem, na koga li je?''

Ivana Kovač Ivana Kovač Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Kovač Ivana Kovač Koncert Miše Kovača u Splitu - 8 Ivana Kovač - 2 Ivana Kovač - 1 Ivana Kovač Ivana Kovač Ivana Kovač Ivana Kovač Andrea Šušnjara i Ivana Kovač +1 Andrea Šušnjara, Dalibor Petko i Ivana Kovač Galerija

Ivana Kovač na svom Instagram profilu podijelila je fotografiju i video koji je odmah postao hit.

Kći legendarnog pjevača Miše Kovača, Ivana Kovač na Instagramu je podjelila fotografiju sa svojom kćerkicom kako zajedno pjevaju na Mišinom koncertu "Samo nas nebo rastavit može" koji se nedavno održao na Starom placu u Splitu.

Pogledaj i ovo Mišo Kovač na Poljudu - 2 davno je ovo bilo! Prepoznajete li legende domaće glazbene scene? Fotografiju koja budi nostalgiju objavila je poznata pjevačica

Također, u nastavku je objavila i video gdje njezina Elena pleše na pozornici te dodala "25000 ljudi..to njoj nije problem..na koga li je to dite!?". 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IVANA KOVAČ 🎤 (@ivanakovacofficial)

"Ljubav", napisala je pjevačica Domenica ispod objave, a ni regionalni pjevač Željko Samardžić nije mogao propustiti ovaj divan trenutak pa je dodao: "Sreća draga, ona svoga didu podržala".

"Neka joj je dug i sretan život", "Bravo", "Svaka čast", "Mišina je to unuka. Krv nije voda. Preslatka je. Prava princezica. Bit će ona velika zvijezda", samo su neki od komentara ugodno iznenađenih pratitelja.

Ivana je i uoči koncerta također objavila fotografiju na kojoj 80-godišnji Mišo pozira dobro raspoložen s malenom unukom, a da se dobro osjeća i da je uzbuđen potvrdila je bila i Ivana za Dnevnik Nove TV.

"Ajmo reći da je ovaj koncert stvarno vrhunac vrhunca jer ako bacite pogled iza, ovo je mali Woodstock večeras i to će biti ludilo, totalno. Tata se ne da, on je meteor, on će živjeti vječno. Mislim da mu je sad lagano uzbuđenje jer dosad nije bio toliko svjestan, tek sad postaje, ali kad to krene, to će biti show", zaključila je Ivana uoči koncerta.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Odvažno izdanje Elle Dvornik - 6 +9 Odvažno izdanje Elle Dvornik - 5 Celebrity Ella Dvornik pokazala trik s gaćicama poslije haljine kojom je uzburkala domaću scenu: ''Eto kako sam ih sakrila, pratite me za još savjeta!''

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Franić i Dragan Jurilj - 1 Mia Franić i Dragan Jurilj - 2 Mia Franić i Dragan Jurilj - 4 Mia Franić (FOTO: Instagram) +10 Mia Franić (FOTO: Instagram) Celebrity Lijepa Splićanka i 23 godine stariji poduzetnik nisu dugo izdržali u braku, a četiri godine nakon razvoda ljubavi su dali drugu šansu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene