Žena sa stilom

Minea u kratkoj opravici bacila zgodne noge u prvi plan, a još jedan detalj nije mogao proći nezamijećeno

Minea Minea Slavko Midzor 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Minea Nika Zorjan i Minea Renata Končić Minea - 3 Renata Končić Minea - 4 Renata Končić Minea - 2 Renata Končić Minea - 1 Renata Končić Minea Renata Končić Minea - 1 Renata Končić Minea - 2 Renata Končić Minea - 3 +24 Renata Končić Minea Galerija

Minea je jedna od mnogih koja je gostovala na modnoj reviji Elfsa, a za tu prigodu odabrala je upravo jednu od njihovih kreacija.

Pjevačica i voditeljica Renata Končić Minea veselo je pozirala na fotografijama.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea "Diva naša prekrasna" Minea u haljini kao s crvenog tepiha najavila novu emisiju hit-showa, ali čini se da ovaj put neće biti samo smijeha: "Suza je sama krenula"

Za modnu reviju Elfsa, odabrala je baš jednu od njihovih točkastih kratkih haljinica u kojima je svu pažnju usmjerila na svoje vitke noge. No, isticala se tu i njezina besprijekorna figura na kojoj joj mnoge žene zavide. 

Crne visoke kožne čizme i crna torbica zaokružile su cijeli outfit, a valovi u kosi i crveni ruž dali su dodatnu čar cijelom izgledu. 

Minea već godinama na hrvatskoj estradi te se i proslavila brojnim hitovima.

Mnogima je omiljena pjevačica, a osim glazbene karijere, Minea je dugogodišnja voditeljica In magazina na Novoj TV.

Ovog ljeta izbacila je upravo spomenuti duet sa slovenskom pjevačicom Nikom Zorjan ''Bio, bio'', a pjesma govori o prekidu s nevjernim dečkom, pa je povodom njezina predstavljanja progovorila i o svojem odnosu s bivšima.

"Da bi moj dečko bio prijatelj s njegovom bivšom, ne ide to kod mene", kazala je Minea za In Magazin.

"Pa ja u principu, to su ti sad možda neke godine, iskustvo... Ja ne mogu reći da ne bih otišla na piće. Svaki moj prekid u životu nikad nije završio ružno, možda je svatko otišao svojim putem, ali nikad nije bilo ružnih priča", dodala je.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Irena Pecotić Marko i Irena Pecotić - 6 Marko i Irena Pecotić - 8 Marko i Irena Pecotić - 9 +27 Silvia Dvornik i Irena Pecotić Celebrity Supruga Marka Pecotića postupkom na društvenim mrežama pokazala što misli o situaciji u kojoj se našla

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša - 1 Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša - 4 Jelena Karleuša - 5 +25 Jelena Karleuša - 6 Celebrity Karleuša prošetala u prozirnom kombinezonu koji je istaknuo određene dijelove tijela, pa su posebno upadali u oči

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene