"Presretni su!"

Srpski miljenik žena i njegova lijepa djevojka već mjesecima taje vijest koja će im sve promijeniti: "Nismo željeli to otkriti, ali..."

Miloš Biković i Ivana Malić Miloš Biković i Ivana Malić Miloš Biković/Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Miloš Biković i Ivana Malić Miloš Biković i Ivana Malić Miloš Biković - 4 Miloš Biković - 1 Miloš Biković - 2 Miloš Biković Miloš Biković - 11 Miloš Biković - 10 Miloš Biković - 8 Miloš Biković - 7 +13 Miloš Biković - 5 Galerija

Prema pisanju medija u susjednoj nam Srbiji, Miloš Biković i Ivana Malić čekaju prvo dijete.

Jedan od najpopularnijih i najuspješnijih srpskih glumaca Miloš Biković i njegova djevojka Ivana Malić čekaju svoje prvo dijete, a tu su vijest već neko vrijeme uspjeli sakriti od javnosti.

Prema pisanju Blica, par sretnu vijest mjesecima krije i prinova bi uskoro trebala stići na svijet, no oni se o tome javno zasad ne žele oglašavati. Njima blizak izvor otkrio je da se Ivana osjeća odlično i da su presretni što će postati roditelji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Miloš Biković (@bikovic)

Nakon što se vijest o trudnoći pojavila u medijima, o svemu se oglasio i sam Miloš putem svog profila na Instagramu.

"Sretni smo što ćemo uskoro postati roditelji. Ovo je važan, vjerojatno najvažniji trenutak u našim životima. Nismo željeli da ga otkrivamo za sada ali paparazzi su nas doveli u situaciju u kojoj nemamo izbora.
Hvala svima na lijepim rečima i čestitkama i molimo medije i novinare da poštuju našu odluku i integritet našeg privatnog života. Kada budemo htjeli razgovarati o ovoj temi, svakako ćemo vas kontaktirati", napisao je Miloš uz objavu. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Miloš Biković (@bikovic)

Lijepa crnogorska pravnica ukrala je Milošovo srce prije nekoliko godina, a za njihovu vezu saznalo se 2021. kada su se zajedno pojavili na premijeri njegova filma "Južni vjetar 2 - Ubrzanje" u Beogradu. Ona je kasnije vezu potvrdila i njihovom zajedničkom fotografijom na Instagramu.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Caitlin O'Connor - 2 Caitlin O'Connor - 1 Caitlin O'Connor - 3 Caitlin O'Connor - 3 +29 Sofia Vergara i Joe Manganiello - 5 Zanimljivosti Jednu od najljepših žena zamijenio je 18 godina mlađom plavušom, pogledajte kakvim ga je to fotografijama osvojila!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Nelly Furtado - 1 Nelly Furtado - 2 Nelly Furtado - 4 Nelly Furtado - 3 +0 Nelly Furtado Nekad i sad Kao da ni dana nije ostarjela! Ovu nekad veliku zvijezdu dugo nismo vidjeli, a sad je sve zapanjila svojim mladolikim izgledom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene