Moderan muškarac!

Srpski miljenik žena dobro se provodi s bivšom i sadašnjom djevojkom, svi zajedno su čak pozirali!

In Magazin: Miloš Biković - 4 In Magazin: Miloš Biković - 4 DNEVNIK.hr 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 In Magazin: Miloš Biković - 4 Galerija

Miloš Biković i njegova djevojka Ivana Malić pozirali su u društvu glumčeve bivše s kojom su zajedno otputovali na odmor.

Srpski glumac Miloš Biković, koji slovi kao miljenik žena, ovih dana odmara na planini Tari s djevojkom Ivanom Malić koju je dugo skrivao od javnosti.

Pogledaj i ovo Miloš Biković i Ivana Malić pokazala adute Svi se dive isklesanom tijelu djevojke srpskog miljenika žena: "Wow, kakvi trbušnjaci!"

Par je na odmor otputovao u većem društvu, u kojem se našla i Miloševa bivša djevojka, glumica Anja Alač, koja je sada zaručena za njegova prijatelja pijanista Andreja Josifovskog, a zajedno su u rujnu prošle godine dobili i dijete.

Glumac je s bivšom i sadašnjom djevojkom, te ostatkom ekipe, nasmijan pozirao na snijegu, a fotke je na Instagramu objavila glumica Tamara Dragičević, koja je tamo u društvu supruga Petra Benčine.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tamara Dragičević (@tamaradragicevic)

"Super, treba čuvati prijateljstvo", "Divni ste", "Ali Biki koji je s bivšom i sadašnjom", "Biki blažen među ženama", neki su od brojnih komentara koje su dobili ispod fotki.

Svojevremeno je Anja izjavila da je ljubav između nje i Bikovića bila mladenačka i da su danas veliki prijatelji i suradnici, što najnovija fotografija zaista i dokazuje.

Za Miloševu vezu s pravnicom Ivanom Malić doznalo se u studenom prošle godine, kada su se skupa pojavili na premijeri njegova filma "Južni vjetar 2 - Ubrzanje" u Beogradu, a ona je kasnije vezu potvrdila i zajedničkom fotkom na Instagramu.

Biković je trenutačno jedan od najpopularnijih srpskih glumaca, a osim u "Južnom vetru", značajne uloge ostvario je i u seriji "Vratit će se rode" te filmu "Montevideo, Bog te video". U filmu "Glazba tišine" surađivao je sa slavnim američkim glumcima Armandom Assanteom i Antonijem Banderasom, a čak mu se pružila prilika za ostvarenje holivudske karijere, što je zasad odbio. Radije snima filmove i serije u Rusiji, kao što su "Iza granice", "Kuhinja" i "Hotel Elen".

Uspješni glumac može se pohvaliti i ruskom državnom nagradom Medalja Puškina, koju mu je vlastoručno predao predsjednik Rusije Vladimir Putin.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna (Foto: Profimedia) Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: Instagram) Rihanna (Foto: Profimedia) +10 Rihanna (Foto: Instagram) Celebrity Rihanna u 34. godini čeka prvo dijete, sretnu je vijest potvrdila golišavim izdanjem i pokazala trudnički trbuh!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene