Sretni zbog prinove

Milan Popović čeka treće dijete s 27-godišnjom partnericom, vješto ju krije od javnosti već nekoliko godina!

Milan Popović Milan Popović Sanjin Strukic/Pixsell 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Popović Milan Popović +0 Severina Galerija

Milan Popović i njegova partnerica Bojana čekaju treće zajedničko dijete, prenose srpski mediji.

Prema pisanju medija iz susjedne nam Srbije, poduzetnik i bivši Severinin partner Milan Popović i njegova partnerica Bojana čekaju treće zajedničko dijete.

Pogledaj i ovo Nika Antolos podrška sa svih strana Naša pjevačica mnoge je dirnula svojom posvetom kolegici: "Zato je mrze. Ne mogu je poleći, ne mogu je preskočiti, pa miniraju slabine"

27-godišnja Bojana na svijet bi trebala donijeti djevojčicu, nakon što su već dobili dvojicu sinova. Prema pisanju portala republika.rs. presretni su zbog dolaska prinove i jedva čekaju njezino rođenje.

"Nas dvoje smo se upoznali u Beogradu. Bojana je iz dobre beogradske obitelji, obrazovana, oštroumna, snalažljiva, uvek spreman na šalu", izjavio je svojevremeno Milan za Bojanu s kojom je 2017. godine dobio sina Milana, 2019. sina Đorđa, dok je 2012. godine sa Severinom također dobio sina.

Bojana se u javnosti rijetko kada pojavljuje, a čak se ne zna ni njezino prezime.

Milan i Bojana su prije nekoliko godina živjeli na odvojenim adresama, no najavili su svojevremeno da će se to promijeniti s obzirom da je on želio svojoj, tada novoj partnerici biti maksimalno na raspolaganju u trudnoći. Ipak, o vjenčanju tada još nisu razmišljali i nije poznato jesu li stali pred oltar.

"Nismo još razgovarali o toj temi, ali ona ne postavlja nikakve uvjete. Potpuno je normalna i razumna, rekla je samo da što prije želi još djece", otkio je tada Popović u intervjuu za Gloriju.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Lindsey Vonn i Diego Osori - 3 Lindsey Vonn i Diego Osori - 2 Lindsey Vonn i Diego Osori - 1 +0 Lindsey Vonn Celebrity Zbog otkopčanih gumbića i vrućih hlačica za jednom od najljepših sportašica svi su se okretali, dugo je nismo vidjeli u javnosti!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ronela Hajati Ronela Hajati Ronela Hajati Ronela Hajati +6 Ronela Hajati Celebrity Bujna Albanka u majušnom kostimu zapalila pozornicu Eurosonga i postavila ljestvicu visoko odmah na početku natjecanja

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene