Baš je duhovit

Američki glumac sprda se na račun Srba

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Michael Weatherly, glumac poznat po ulozi u popularnoj seriji 'NCIS', tijekom nedavnog gostovanja našalio se na račun Srba.

Poznati glumac i zvijezda serije 'NCIS' Michael Weatherly tijekom gostovanja u jednom talk showu našalio se na račun naših susjeda. Naime, Weatherly je oženjen srpskom liječnicom Bojanom Janković, te je sada voditeljima odlučio opisati kako je izgledao njegov posjet Beogradu prošle godine.

Pogledaj i ovo PR Hannes Þór Halldórsson Dvostruki život islandskog redatelja: Prije četiri godine branio je protiv Vatrenih na Svjetskom prvenstvu, a danas ima hit europsku komediju

Slavna televizijska voditeljica i glumica Kelly Ripa upitala je Weatherlyja prepoznaju li ga gdje god ode. 'Serija se emitira u 200 zemalja, na mnogo jezika. Prošlo ljeto sam s obitelji putovao u Srbiju i nekoliko blokova me pratilo neko dijete. Na kraju sam stao i pozdravio ga, a on je rekao: 'Iz it tru, ar ju Majkl Vederli?', prisjetio se glumac oponašajući glas dječaka, te nadodao da je 'mali imao oko deset godina, ali tako pričaju u Srbiji. Počnu pušiti sa šest godina.'

Publika i voditelji su prasnuli u smijeh, a Weatherly je kazao da mu je dječak rekao da je veliki fan serije, ali da izgleda staro uživo. 'Prvo sam pomislio da je možda zbog šminke, ali onda sam shvatio da oni gledaju sezonu iz 2003. godine', našalio se.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene