Oduševljeni su

NEVJEROJATNO, ali istinito - zvijezde turske serije ulaze na srpsku 'Farmu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumci, dobro poznati našoj publici iz turske serije koju su mogli pratiti na programu Nove TV, ulaze u srpsku verziju reality showa.

Zvijezde hit serije 'Crna ruža', koja se emitirala na programu Nove TV, Mert Yazıcıoğlu i Eser Karabil ulaze u srpsku verziju popularnog reality showa 'Farma'. Glumci su, navodno oduševljeni realityjem te su odmah prihvatili poziv produkcije da na jedan dan budu gosti 'Farme'.

Pogledaj i ovo Saša Vujnović (Foto: PR) Potpuno iskren Tužna priča farmera Saše: ''Ni sam ne znam razloge zbog kojih je došlo do cijele te zavrzlame''

Glumci će iskoristiti pauzu u snimanju novog projekta kako bi gostovali u realytiju. Pozvi su prihvatili bez razmišljanja, jer, kako tvrdi izvor blizak glumcima, obožavaju srpsku verziju showa i prate je putem interneta. Eser već nekoliko dana boravi u Vojvodini i navodno je oduševljen srpskim farmerima.

Isti izvor navodi kako se glumcu jako sviša taj formas showa i kako će s kolegom Mertom na farmu ući ujutro, ali će već na večer izaći zbog obveza. Na farmi će, kako prenosi 'Telegraf.rs', provesti 12 sati zbog jezične barijere, ali i zbog posebnog načina prehrane kako ne bi nabacilivišak kilograma tijekom snimanja serije. Produkcija 'Farme' ne želi otkriti točan datum gostovanja.

 

A photo posted by Mert Yazıcıoğlu (@mrtyazicioglu) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene