Intervju koji se čeka

Melania Trump napokon odgovorila na pitanje voli li supruga Donalda

Donald i Melania Trump (Foto: AFP) Donald i Melania Trump (Foto: AFP) Afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Donald i Melania Trump (Foto: AFP) Donald i Melania Trump (Photo by Alex Wong/Getty Images) Melania Donald Trump (Foto: Getty) Melania Donald Trump (Foto: Getty) Melania Donald Trump (Foto: Getty) Stormy Daniels (Foto: AFP) +0 Stormy Daniels (FOTO: Instagram) Galerija

Melania Trump dala je eksluzivni intervju za ABC News u kojem nije bilo zabranjenih pitanja.

O intervjuu Melanije Trump za ABC News piše se već danima.

Pogledaj i ovo Melania i Donald Trump Za očekivati? Procurili detalji tajnog plana Melanije Trump, samo jedan korak je dijeli od odluke koju sad svi iščekuju, a njenom mužu se neće svidjeti!

Ekskluzivni intervju koji je snimljen za vrijeme njezinog nedavnog posjeta Africi u cijelosti će biti emitiran večeras u 22 sata, no svako malo cure novi detalji iz njega.

Nakon što je u njemu izjavila kako se smatra "najzlostavljanijom osobom na svijetu" zbog medijskih napisa o sebi, Prva dama SAD-a osvrnula se i na svoj brak s predsjednikom Donaldom Trumpom za kojeg mnogi smatraju da je brak iz interesa, a ne ljubavi. No Melania odbacuje takve optužbe.

"Da, mi smo dobro. Sve ostalo su tračevi. Mediji ne govore uvijek istinu", kratko je odgovorila na voditeljevo pitanje imaju li ona i suprug dobar brak te da li ga voli. "Ja sam vrlo snažna, znam koji su moji prioriteti", dodala je kasnije. Osvrnula se i na suprugove afere.

"Ja sam majka i Prva dama i imam puno važnijih stvari koje moram napraviti i o kojima moram razmišljati. Ne brinem se oko toga niti previše razmišljam o tome", hladno je odgovorila.

Podsjetimo, o Donaldovim aferama počelo se pričati nakon što je porno glumica Stormy Daniels u svojoj knjizi "Potpuno razotkrivanje" detaljno opisala njihov seks, njegov spolni organ i tijelo te kakvi su mu interesi pod plahtama.

Stormy Daniels (Foto: AFP) Stormy Daniels (Foto: AFP) Foto: Afp

Bivša slovenska manekenka otkrila je kako joj nije bilo ugodno čitati i slušati takve stvari, no brzo je dodala kako ona dobro zna što je istina, a što laž.

Iako tek trebamo pričekati cijeli intervju, mnogi su već sada zaključili kako je Melania njime ponovno preokrenula stvari u svoju korist te kako je opet lagala i glumila, jer ne smije reći pravu istinu o suprugu i njihovom odnosu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene