Brak bez ljubavi?

Zbog posljednjih objava na Twitteru Melanije Trump više nitko ne vjeruje da voli svog supruga

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Melania Trump na Twitteru je podijelila dvije objave povodom Valentinova, a ni u jednoj od njih nije spomenula supruga Donalda.

Nakon što je bivša savjetnica Melanije Trump, Stephanie Winston Wolkoff negirala glasine o njezinu razvodu od Donalda tvrdeći da je njihov brak skladan, bivša prva dama ponovno ih je potaknula svojim posljednjim objavama na Twitteru.

Pogledaj i ovo Donald i Melania Trump Zna se i zašto Trump nakratko završio iza rešetaka, no svi se pitaju kamo je nestala njegova Melania, mjesecima je nitko nije vidio!

Melania je na društvenoj mreži obilježila Valentinovo s dvije objave, a ni u jednoj od njih nije spomenula svojeg supruga.

"Šaljem im ljubav i snagu svaki dan. Sretno Valentinovo", poručila je uz svoje fotografije s djecom koje su nastale još za vrijeme njezina boravka u Bijeloj kući. Djeci je posvetila i svoju drugu objavu povodom Dana zaljubljenih.

"Prekrasno je upoznavati nevjerojatnu djecu iz cijelog svijeta. Želim svima sretno Valentinovo", napisala je uz video u kojem grli djecu.

Donald, s druge strane, nije mogao čestitati Valentinovo na Twitteru jer je na toj društvenoj mreži blokiran.

Očekivano, dežurni tviteraši nisu se propustili našaliti na račun činjenice da je Melania zaboravila spomenuti Trumpa u svojim čestitkama za Dan zaljubljenih, a mnogi su to shvatili kao još jedan znak da je njihovu braku došao kraj.

"Melania Trump ne spominje supruga u objavama povodom Valentinova. To je vjerojatno zato što ga prezire jednako kao i narod", "Očito se Donald nije isprsio s poklonima za Valentinovo", "Uvijek je bilo jasno da u tom braku nema ljubavi, a Melania je sada to samo potvrdila", samo su neke od brojnih reakcija na Melanijine objave.

Inače, bivša prva dama je prije toga na svojem Twitteru objavila da je otvorila svoj ured u Palm Beachu u Floridi, gdje se sa suprugom i 14-godišnjim sinom Barronom preselila nakon odlaska iz Bijele kuće, te se posvetila humanitarnom radu i pomaganju djeci.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Bernarda Brunović Bernarda Brunović Bernarda Brunović Bernarda (FOTO: Nel Pavletic/PIXSELL) +4 Za pjevačicu Bernardu Bruno prepreka nema (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Celebrity Nakon optužbi Nine Kraljić o nepravdi na Dori oglasila se i Bernardina obitelj: "Je li vam savjest čista?"

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) Kelly McGillis (Foto: Profimedia) +2 Kelly McGillis (Foto: Getty Images) Nekad i sad Akcijski hit proslavio ih je prije 35 godina, a pogledajte koliko se ova legendarna ekipa promijenila od mlađih dana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene