Lukava je ona

Procurila snimka nezgodnog trenutka Meghan Markle, evo što joj se nikako nije svidjelo, ali brzo se snašla!

Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Profimedia 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle, princ Harry Meghan Markle, princ Harry Meghan Markle, princ Harry Meghan Markle, princ Harry +0 Meghan Markle i princ Harry Galerija

Meghan Markle uhvaćena u nezgodnom trenutku na polo turniru na kojem je sudjelovao princ Harry.

Meghan Markle i princ Harry bili su zajedno na turniru Polo & Racquet Cluba Santa Barbara na kojem je on osvojio i trofej koji mu je uručen na pozornici, a svečani trenutak nije htjela propustiti ni sama vojvotkinja.

Pogledaj i ovo Meghan Markle oglasili se i influenceri Meghan Markle lansirala je prvi proizvod svoje nove tvrtke, a istu stvar je prodavao i kralj Charles, evo o čemu je riječ!

No kamere su je taman zabilježile u nezgodnom trenutku dok se pridružila princu i njegovom timu prilikom uručivanja nagrade, no dodjela očito nije bila uvježbana i Meghan je na kraju ostala nezgodno stisnuta između Harryja i jednog od njegovih suigrača  i činilo se kao da joj tamo uopće nije mjesto.

Meghan se tako našla nekoliko trenutaka u skroz drugom planu što joj se očito nije svidjelo, pa je brzo zakoračila na prednji dio pozornice kako bi uhvatila svoj trenutak da bude središtu pozornosti.

Sve je to snimio i objavio jedan korisnik Twittera koji je primijetio da izgleda kao da ne zna gdje joj mjesto, a s njim su se složili i drugi u brojnim komentarima. 

Video pogledajte OVDJE.

Nakon što je čestitala ostatku ekipe, Meghan je i Harryja nagradila poljupcem što je rukom sakrila od znatiželjnih fotografa. Mnoge je ovaj postupak podsjetio na 1985. godinu kad je glavnu nagradu svom suprugu Charlesu uručivala i princeza Diana.

Međutim, Diana poljubac nije skrivala, ali je reakcija njezina supruga bila vidno drugačija od one princa Harryja s obzirom da već tada, četiri godine nakon vjenčanja, njihov brak više nije funkcionirao.

Sljedećeg tjedna, Meghan i Harry spremaju se na let u London na proslavu kraljičinog Platinastog jubileja, a na putu bi im se trebala pridružiti i djeca, sin Archie te kćerkica Lilibet koju kraljevska obitelj još nije imala priliku ni upoznati.

I dok u Londonu traju velike pripreme za njihov dolazak zbog straha da bi mogli zasjeniti ostatak kraljevske obitelji, Meghan i Harry uživaju u zajedničkim trenucima u Americi i s radošću čekaju ponovni susret s članovima kraljevske obitelji, a naročito s kraljicom Elizabetom s kojom je nedavno i proveo određeno vrijeme nakon skandaloznog odlaska sa suprugom u Ameriku.

"Bilo je sjajno provesti vrijeme s njom", rekao je Harry u intervjuu za Today, jutarnji program NBC-ja. “Bilo je tako lijepo vidjeti je. U odličnoj je formi i kad je sa mnom uvijek je vrlo duhovita."

"Samo sam se morao pobrinuti da bude zaštićena i da oko nje budu pravi ljudi. A moj dom je sada... Za mene je on u ovom trenutku u Sjedinjenim Državama", izjavio je Harry.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun - 4 Snježana Mehun Snježana Mehun - 3 Snježana Mehun - 2 +5 Snježana Mehun - 1 Celebrity Snježana Mehun u haljini s prorezom do boka izbacila vitke noge, a dekolteom je pokazala i više nego je planirala!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Daria Lorenci Flatz - 2 Daria Lorenci Flatz - 1 Daria Lorenci Flatz - 5 Daria Lorenci Flatz - 3 +9 Daria Lorenci Flatz Celebrity Naša glumica na festivalu u Cannesu pokorila crveni tepih samo u sakou, a poglede je mamio i veliki otvor!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene