Zgodna!

Snježana Mehun u haljini s prorezom do boka izbacila vitke noge, a dekolteom je pokazala i više nego je planirala!

Snježana Mehun Snježana Mehun Tomislav Miletic/Pixsell 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun - 4 Snježana Mehun Snježana Mehun - 3 Snježana Mehun - 2 Snježana Mehun - 1 Snježana Mehun - 1 Snježana Mehun - 3 Snježana Mehun - 2 Snježana Mehun - 4 Snježana Mehun - 5 +6 Snježana Mehun Galerija

Snježana Mehun održala je modnu reviju svog brenda Duchess, a za nju je odjenula vrlo otmjenu ljubičastu haljinu koja je istaknula njezine atribute.

Zagrebačka poduzetnica Snježana Mehun održala je u Zagrebu modnu reviju, brenda Duchess, a posebnu podršku pružao joj je suprug Franz Schillinger.

Pogledaj i ovo Snježana Mehun (Foto: IN Magazin) Bilo je napeto Kako je Kolinda Grabar-Kitarović rasplakala Snježanu Mehun: ''To je bio jedan stvarno divan trenutak...''

Snježana je za odjevnu kombinaciju izabrala baš jednu od haljina iz svoje nove kolekcije, a riječ je o dugoj satenskoj haljini ljubičaste boje. Haljina s velikim prorezom s desne strane istaknula je njezine noge, a nismo mogli zanemariti ni dekolteiz kojeg joj je provirio i grudnjak. Modnu kombinaciju upotpunila je bež sandalama, valovitom frizurom i izraženom šminkom.

Njezin suprug pozirao je u sivim elegantnim hlačama,plavim kožnim tenisicama i bijelom sakou, a par je na fotografijama izgledao vrlo sretno.

Snježana i Franz vjenčalisu se u rujnu prošle godine na romantičnom otočiću Piškera u sklopu Nacionalnog parka Kornati. Mladenka je poput moderne princeze iz bajke s kumom i djeverušama doplovila na skupocjenom gliseru, a onda je po kamenjaru i starinskom kozjem putu do svojeg dragog došetala potpuno bosa.

Svoju su ljubavnu romansu započeli 2018., a početkom 2021. zaručili su se na Maldivima. Uz brojne kvalitete, ovaj je austrijski poduzetnik hrvatsku PR stručnjakinju i vlasnicu modnog brenda osvojio i hranom, što je Snježana otkrila u jednom od intervjua za In magazin.

Franz se u Snježanu zaljubio za vrijeme još jedne njihove omiljene aktivnosti - planinarenju.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ricky Martin - 2 Ricky Martin - 1 Ricky Martin - 3 Ricky Martin - 4 +21 Ricky Martin (Foto: Instagram) Celebrity Još je teško povjerovati da je gej! Pomalo zaboravljeni pjevač koji je slamao ženska srca i danas izgleda top!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Arijana Podgajski - 11 Arijana Podgajski - 12 Arijana Podgajski - 10 Arijana Podgajski - 9 +12 Arijana Podgajski - 8 Zanimljivosti Ne stišavaju se reakcije stranaca na novu Miss Universe Hrvatske, posebno ih je začudila jedna stvar!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene