Još malo!

Meghan i Harry izazvali euforiju na društvenim mrežama zbog nadimka koji su dali svojoj bebi: ''Ovo je preslatko!''

Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Getty Images 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Profimedia) Svijet očekuje porod Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle voli naglašavati svoj trudnički trbuh (Foto: AFP) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) +0 Princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) Galerija

Meghan Markle i princ Harry s obožavateljima odnedavno komuniciraju i preko društvenih mreža, točnije Instagrama, gdje su otkrili i nadimak koji su dali svojoj bebi.

Vojvotkinja Meghan Markle i princ Harry bacili su nove iskrice na priču o dolasku njihove kraljevske bebe na svijet, koji se zapravo očekuje svakog trenutka. 

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Naime, Meghan i Harry prvi put su svoje nerođeno dijete oslovili s "bebom od Sussexa", i to na svom službenom profilu na Instagramu, koji su tek nedavno otvorili. Nadimak koji su dali svojoj bebi izazvao je pravu euforiju na društvenim mrežama i izljeve emocija. 

''Ovo je preslatko'', jedan je od komentara. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Tom su prilikom zapravo zahvalili obožavateljima kraljevske obitelji na donacijama dobrotvornim organizacijama, odnosno donacijama za djecu i roditelje kojima je novc potreban, umjesto da šalju darove za njihovo nerođeno dijete.

"U ime vojvode i vojvotikinje (i bebe od Sussexa), veliko vam hvala", stoji uz Meghaninu i Harryjevu objavu, koja je raznježila njihove obožavatelje.

Pitanje je dana kada će Meghan i Harry postati ponosni roditelji prvog djeteta, koje će navodno na svijet doći u njihovu novom domu Frogmore Cottageu uz svu potrebnu njegu, ali i u najvećoj mogućoj privatnosti.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Pataky (Foto: Instagram) Elsa Pataky (Foto: Instagram) Elsa Pataky (Foto: Instagram) Elsa Pataky (Foto: Instagram) +11 Elsa Pataky (Foto: Instagram) Celebrity Prelijepa supruga slavnog glumca ponosno pokazala tijelo božice nakon tri poroda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene