ležerna večera

Meghan i Harry uživali na duplom spoju s parom koji je nedavno sve iznenadio objavom da čeka prvo dijete

Katharine McPhee i David Foster (Foto: Profimedia) Katharine McPhee i David Foster (Foto: Profimedia) Profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Katharine McPhee i David Foster (Foto: Profimedia) Galerija

Meghan Markle i princ Harry bliski su prijatelji s Davidom Fosterom i Katharine McPhee, a paparazzi su ih uhvatili na večeri ovoga tjedna u Montecitu.

Britanski princ Harry i njegova supruga Meghan Markle uživali su na duplom spoju s bliskim prijateljima Davidom Fosterom i Katharine McPhee. Daily Mail javlja kako je kraljevski par s prijateljima bio na ugodnoj večeri, a fotografirali su ih dok su razgovarali i uživali u društvu u kalifornijskom Montecitu.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Harry i Meghan su s poznatim parom i nazdravili zbog sretnih vijesti, nakon što je Katharine otkrila kako čeka svoje prvo dijete s 34 godine starijim Fosterom.

To je ujedno i prvi put da su se Harry i Meghan ležerno pojavili u javnosti, još otkako su kupili 14 dolara vrijedu vilu u kvartu kraj Santa Barbare. Pratili su ih zaštitari na svakom koraku, a čini se kako kraljevski par uživa u svom novom životu te su se cijelo vrijeme držali za ruke.

Britanski mediji raspisali su se i o modnom stajlingu u kojem se Markle pojavila na večeri. Vojvotkinja od Sussexa na sebi je imala kožne hlače i cipele na visoku petu, a elegantni look upotpunila je kaputom smeđe boje.

Prijateljstvo između poznatih parova traje već godinama, a glazbeni producent Foster često je davao savjete mladom princu. McPhee i Markle prijateljice su također dugi niz godina, još otkako su obje glumile u sličnim projektima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene