Uživa u soliranju

Holivudska miljenica opsjednuta botoksom slomila srce zaručniku, pa prošetala neprepoznatljiva

Meg Ryan i John Mellencamp (Foto: Profimedia) Meg Ryan i John Mellencamp (Foto: Profimedia) profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Meg Ryan i John Mellencamp (Foto: Profimedia) Meg Ryan i John Mellencamp (Foto: Profimedia) Meg Ryan (Foto: Getty Images) Billy Crystal, Meg Ryan (Foto: Profimedia) Meg Ryan (Foto: Screenshot) Meg Ryan (Foto: Screenshot) Dennis Quaid i Meg Ryan (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Meg Ryan (Foto: Profimedia) +0 Dennis Quaid i Meg Ryan (Foto: Profimedia) Galerija

Holivudska glumica Meg Ryan nedavno je dugogodišnjem zaručniku slomila srce, a sada je viđena u gotovo neprepoznatljivom izdanju.

Glumica Meg Ryan proslavila se 1990-ih svojim ulogama u romantičnim komedijama koje su oduševljavale gledatelje diljem svijeta.

Pogledaj i ovo John Mellencamp i Meg Ryan (Foto: Profimedia) 7 godina ljubavi Zbog nje je ostavio suprugu nakon 19 godina braka, a sada se oženio njome u strogoj tajnosti

Plavokosa slatkica danas je 58-godišnja glumica koju baš i nemamo čestu priliku vidjeti na filmskom platnu. 58. rođendan Meg slavi upravo danas, 19. studenog.

Osim po nekim vrlo upečatljivim ulogama, glumicu je javnost zapamtila i po brojnim plastičnim operacijama kojima se poprilično uništila. Drugim riječima, zbog prečestih odlazaka na botoks i pod nož, Meg je od holivudske slatkice postala predmet ismijavanja, a jedna od šala uspoređuje njezin sadašnji osmijeh s onim Jokerovim, što dovoljno govori.

Osim toga, Meg je nedavno proživjela i pravu osobnu dramu. 

Naime, nakon što je osam godina ljubila 68-godišnjeg glazbenika Johna Mellencampa, Meg je iznenada odlučila da više ne vidi svoju budućnost s njime. Kako se očekivalo da će se sada već bivši par uskoro vjenčati, ta je vijest neugodno iznenadila mnoge. 

Meg je navodno odlučila raskinuti zaruke, jer je napokon shvatila da joj ne treba nitko da bi bila sretna, već da je sama sebi dovoljna. Sada je pak viđena kako sama šopingira u New Yorku i to u vrlo opuštenom izdanju. 

Bez trunke šminke i u tamno zelenoj jakni, mršava Meg bila je jedva prepoznatljiva. Na glavi je nosila crnu kapu i sunčane naočale, a cijelu kombinaciju začinila je i velikim crnim vojničkim čizmama. Iako ju mnogi pamte kao slatkicu plavih uvojaka u ženstvenim odjevnim kombinacijama, čini se kako se Meg u slobodno vrijeme radije odlučuje za udobnost i praktičnost, te prije svega - opuštenost. 

Plavokosa glumica prethodno je bila 10 godina u braku s kolegom Dennisom Quaidom s kojim ima sina Jacka, a 2006. godine posvojila je kćer. Dennis se pak nedavno zaručio za 39 godinu mlađu studenticu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Janko Popović Volarić (Foto: Nova TV) Celebrity Janka na pozornici "Supertalenta" iznenadila prelijepa bivša djevojka, ovo je njihova priča

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene