Ljubav cvate!

Osvanula prva fotografija poljupca našeg političara i njegova partnera, ovaj trenutak zabilježili su na ljetovanju

Domagoj Hajduković - 5 Domagoj Hajduković - 5 DNEVNIK.hr 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Domagoj Hajduković - 5 Domagoj Hajduković (Foto: Dnevnik.hr) Domagoj Hajduković (Foto: Dnevnik.hr) Domagoj Hajduković - 4 Domagoj Hajduković - 1 +0 Domagoj Hajduković - 2 Galerija

Matija Stainer objavio je na profilu na Instagramu fotografiju na kojoj ljubi svojeg partnera Domagoja Hajdukovića.

Partner bivšeg zastupnika SDP-a i predsjednika novog saborskog kluba Socijaldemokrati Domagoja Hajdukovića, Matija Stainer objavio je na društvenim mrežama prvu fotografiju na kojoj izmjenjuju poljubac otkako se pročulo za njihovu vezu.

Fotografija je nastala ljetos na godišnjem odmoru koji su proveli na Braču, a zajedno su posjetili i Dubrovnik. Fotografije je na profilu na Instagramu objavio Matija, koji je hrvatskoj javnosti inače poznat i kao sudionik jednog reality showa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matija Stainer (@matijastainer)

Prije odlaska na more uživali su u posjetu dvorcu Trakošćan, a Matija je Domagoju u lipnju posvetio romantičnu objavu.

"Dao sam svom dečku časnu riječ da ću mu biti vjeran i najbolji, bolje da vjerujete da ga nikada neću prevariti. Što tiče mišljenja, mislim da je najbolji, on je moj ideal. I niti jedan mišićavi muškarac ne može uzeti moju ruku od njega. Niti jedno zgodno lice nikada ne bi moglo zauzeti mjesto mog dečka. Možda nije filmska zvijezda, ali što se tiče sreće, sretni smo. Danas ne postoji muškarac koji bi me mogao uzeti mom dečku", napisao je Matija uz njihovu zajedničku fotografiju.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene