Ne skida osmijeh!

Nakon 17 moždanih udara naš poznati voditelj oduševio životnom energijom koju ima: "Ne da si borac, nego si i pobjednik!"

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Lovrec i Helena Bradvica - 1 Matija Lovrec i Helena Bradvica - 2 Matija Lovrec i Helena Bradvica - 3 Matija Lovrec i Helena Bradvica - 4 Matija Lovrec i Helena Bradvica - 5 Matija Lovrec i Helena Bradvica - 6 Matija Lovrec Matija Lovrec Matija Lovrec Matija Lovrec +0 Matija Lovrec Galerija

Matija Lovrec u drugoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" plesao je cha-cha-cha i oduševio je žiri pokretima i pozitivnom energijom.

Jedan od najpoznatijih vokala u hrvatskom radijskom i televizijskom eteru, zagrebački voditelj i DJ Matija Lovrec, u drugoj emisiji showa "Ples sa zvijezdama" oduševio je žiri.

Pogledaj i ovo Marko Ciboci bez ustručavanja Marko Ciboci o šminki na muškarcima i tituli najstrožeg člana žirija: "Mnogi ljudi bježe od realnosti"

S mentoricom Helenom Bradvicom uživo je plesao cha-cha-cha, a osim plesnim pokretima, Matija je sve osvojio i svojom pozitivnom energijom i tijekom cijelog nastupa nije skinuo osmijeh s lica.

"Kod tebe mi je predivno kako slaviš život svojim plesom. Ne skidaš osmijeh, žariš i pališ. Mislim da ste napravili veliki korak od prve emisije", komentirala je Larisa Lipovac nakon nastupa.

"Bilo je puno trenutaka gdje se vidjelo da plešeš i uživaš", oduševljen je bio i Igor Barberić.

"Matija, ti si borac i to se vidjelo, ti si primjer da život treba gledati kroz ružičaste naočale, ja ću te nagraditi zbog poruke koju šalješ svima ostalima", poručila mu je Franka Batelić

"Čovjek koji preživi 17 puta moždani udar da je uopće ovdje i da pleše, ne da si borac nego si i pobjednik. Za mene imaš čistu desetku za moral i želim ti da plešeš i nakon ovog showa i tvoja poruka je da plešeš danas za sve one koji ne mogu plesati", kazao je nikad emotivniji Marko Ciboci.

Žiri je Matiju i Helenu nagradio sa 17 bodova, a show su prvi napustili Vlatka Pokos i njezin mentor Mateo Cvenić.

Lovrec se nakon nastupa javio i na svojem Instagramu.

"Dragi prijatelji, hvala vam na podršci i pomoći! Dajemo sve od sebe, uživamo u plesu i učimo! Vidimo se u idućoj emisiji", napisao je uz fotku na kojoj pozira s Helenom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Matija Lovrec (@matt_lovrec)

Matija je inače često u medijima komentirao svoje zdravstvene probleme, a za DNEVNIK.HR ispričao je kako je počela njegova bitka i kako iz današnje perspektive na sve gleda.

"Nikada ne znate što se krije u vašem tijelu i koje bolesti nosite. Ako na vrijeme dijagnosticirate bolest i krenete odlučno u borbu, sve je moguće. Prošao sam sve, a danas sam jači nego ikada! I mentalno i fizički", kazao nam je Lovrec.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Žuvela i Alan Walme - 5 Domenica Žuvela i Alan Walme - 3 Domenica Žuvela i Alan Walme - 2 Domenica Žuvela i Alan Walme - 1 +16 Domenica Celebrity Domenica je u malenom kompletiću sve očarala toliko da je i Franka komentirala da je prezgodna!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene