Ipak bez legende

Mišo Kovač zbog bolesti otkazao koncert na dočeku u Vukovaru, liječnici mu odredili strogo mirovanje

Koncert Miše Kovača u Splitu - 9 Koncert Miše Kovača u Splitu - 9 Miroslav Lelas/Pixsell 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Koncert Miše Kovača u Splitu - 9 Mate Mišo Kovač Mate Mišo Kovač - 4 Koncert Miše Kovača u Splitu - 8 Mate Mišo Kovač Mate Mišo Kovač - 4 In Magazin: Mišo Kovač - 3 Mišo Kovač Mišo Kovač Mišo Kovač +6 Mišo Kovač Galerija

Mate Mišo Kovač otkazao je najavljeni koncert u Vukovaru nakon što se već nekoliko posljednjih dana ne osjeća dobro.

Naš legendarni pjevač Mate Mišo Kovač otkazao je zbog bolesti svoj nastup koji je trebao održati na dočeku Nove godine u Vukovaru u najluđoj noći u godini.

Pogledaj i ovo Ivana Kovač nešto se i naziralo Ivana Kovač pokazala goli trbuh, a rezana majica koju je obukla imala je i zanimljiv natpis!

Mišo je dobio temperaturu prije nekoliko dana, osjeća se slabo te mu je liječnik prepisao antibiotike i odredio strogo mirovanje, potvrdili su neslužbeno njegovi prijatelji za Jutarnji list.

Koncert je trebao održati na Trgu Republike Hrvatske u Vukovaru i trebao je to biti njegov novogodišnji koncert nakon dugo vremena u karijeri. Koncert je na svojem profilu na Instagramu bila najavila njegova kći Ivana Kovač, a oglasio se i sam Mišo u videu koji je na Facebooku objavio gradonačelnik Vukovara Ivan Penava.

"U Novu 2023. godinu Vukovarce i sve posjetitelje Vukovara uvest će legendarni Mišo Kovač! Vukovaru će biti velika čast ugostiti hrvatsku glazbenu legendu, koja će u novogodišnjoj noći u Vukovaru zasigurno okupiti mnoštvo iz cijele Hrvatske, ali i šire te ćemo na taj način spajanjem Dalmacije i Slavonije uz pjesmu i zajedništvo započeti novu godinu!" napisao je Penava te najavio da će uz Mišu nastupiti i njegova kći Ivana, Bosutski bećari te drugi tamburaški sastavi.

"Velika mi je čast da za Novu godinu pjevam u Vukovaru jer je Vukovar jedan grad koji bi, da je u bilo kojoj zemlji na svijetu, bio heroj. Mi moramo biti još jači u svemu da bi Vukovar bio idol svih Hrvata. Pozivam sve svoje navijače i sve stanovnike Vukovara da dođu na doček Nove godine i želim vam sve najbolje", poručio je Mišo u videu.

Legendarni glazbenik svoj je zadnji koncert održao početkom lipnja u Splitu, a to je bio njegov prvi veliki nastup nakon 2019. godine. Na Starom placu tada je s njim uglas pjevalo više od 25 tisuća obožavatelja, koji su stigli iz svih dijelova Hrvatske, ali i svijeta.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šabić, MasterChef - 2 Maja Šabić, MasterChef - 3 Maja Šabić, MasterChef - 4 Maja Šabić, MasterChef - 5 +31 Maja Šabić, MasterChef - 6 Celebrity Pobjednica MasterChefa željela je promijeniti profesiju, a dobila je i puno više od toga: "Izgradila su se prijateljstva za cijeli život!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Paige Spiranac - 6 Paige Spiranac - 5 Paige Spiranac - 4 Paige Spiranac - 3 +26 Paige Spiranac - 2 Celebrity Najseksi žena svijeta hrvatskih korijena nestala iz javnosti, pa zabrinula pratitelje: ''Hvala vam na ljubavi!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene