Marko ugrozio kolegu!

Poslije sjajne transformacije oglasio se i Massimo, pogledajte kako je reagirao - riječi je pomno birao!

Marko Braić - 2 Marko Braić - 2 Nova TV 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Braić - 1 TLZP: Marko Braić kao Massimo Marko Braić - 2 Marko Braić - 3 Marko Braić - 4 Marko Braić - 5 Marko Braić - 6 +0 Marko Braić - 7 Galerija

Massimo Savić nekoliko je puta istaknuo koliko je oduševljen nastupom Marka Braića u showu "Tvoje lice zvuči poznato".

Marko Braić svojom je transformacijom u Massima Savića u showu "Tvoje lice zvuči poznato" oduševio žiri i gledatelje, a i samog pjevača koji je navijao za njega i slao mu riječi podrške. 

Pogledaj i ovo Minea A mislila je da se zeznula Slatka krađa našoj je pjevačici ispunila davni san, a evo zašto joj je Minea rekla da je pravi zlatni paket!

"Podrška Marku i veliko hvala voditeljima i žiriju na lijepim riječima za obojicu", napisao je Massimo ispod snimke nastupa. Potom je i sam objavio video na svom Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jasno je da je @marko_braic favorit večeras u @tlzphr 💪 👏 Hvala mu za poštovanje i trud uložen u izvedbu. Studiozno se tu analizirao i svaki pokret i zamah lepezom... 🎶 🕺 A što reći za predivne komplimente, za svaku lijepu riječ koju je uputio i on, ali i voditelji i žiri. Gospodin Navojec posebno. Puno to znači. Veliko hvala dragi ljudi. 😀 @novatv_ @dnevnikhr ▪️ #muzikajemojzivotimojaistina #razlogdabudemtu #MassimoSavic

A post shared by Massimo (Official) (@massimo.official) on

"Jasno je da je favorit večeras. Hvala mu za poštovanje i trud uložen u izvedbu. Studiozno se tu analizirao i svaki pokret i zamah lepezom... A što reći za predivne komplimente, za svaku lijepu riječ koju je uputio i on, ali i voditelji i žiri. Gospodin Navojec posebno. Puno to znači. Veliko hvala, dragi ljudi", istaknuo je pjevač u nedjelju. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hvala Massimu na ovoj predivnoj pjesmi! Hvala svima vama na genijalnim komemtarima. 😉🤘🤘 Cijeli video pogledajte na mom IGTVu! 😂 @novatv_ @tlzphr #tvojelicezvucipoznato #tvojelicezvucipoznato2020 #tlzp @massimo.official #izjednogpogleda #porin

A post shared by Marko Braich (@marko_braic) on

Marko je pokazao koliko mu je značilo pjevati baš Massimovu pjesmu u objavi na Instagramu. "Hvala Massimu na ovoj predivnoj pjesmi! Hvala svima vama na genijalnim komentarima", napisao je. 

Savić ni tu nije propustio naglasiti koliko mu znači Markova transformacija. "Hvala tebi na poštovanju i velikom trudu koji je u konačnici rezultirao tako dobrim nastupom. I veliko hvala voditeljima i žiriju na svakoj lijepoj riječi", komentirao je video. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nevjerojatno! Iz jednog pogleda @marko_braic iznenadio sve svojom imitacijom @massimo.official! Kakvi pokreti, a tek glas! 🤩 #dnevnikhr #tlzphr @tlzphr @novatv_

A post shared by DNEVNIK.hr (@dnevnikhr) on

Iako 29-godišnji glumac nije pobijedio, može biti zadovoljan reakcijama domaćeg pjevača, ali i žirija koji ga je nahvalio. "Ja sam mislila da ne postoji bolji Massimo od Luke Bulića. On je razvalio u ovom showu, ali ti si ga ugrozio. Svaka ti čast, bio si toliko uvjerljiv'', rekla mu je Indira, a s njom se složio i Igor Mešin.

''Ugrozio si Luku Bulića, ti njegovi specifični pokreti bili su originalni, jako dobro, ovaj nastup je među tvojim boljima'', zaključio je Mešin.

''Što reći, iz jednog pogleda jasno je da si ti razvalio. Baš si lijepo upakirao tu teatralnost, eleganciju, bilo je jako dojmljivo'', zaključila je Nives.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 +4 Maja Šuput - 6 Celebrity Pogledajte haljinu Maje Šuput koju nije odolio komentirati čak ni Navojec, bujni dekolte u prvom je planu!

  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene