"Nisam htio…"

Našu najseksi plesačicu preplavile emocije poslije strastvenog nastupa s dečkom, a on joj se zbog jedne stvari javno ispričao

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Petrić, Valentina Walme Marko Petrić, Valentina Walme Marko Petrić, Valentina Walme Marko Petrić, Valentina Walme Marko Petrić, Valentina Walme Valentina Walme - 2 Valentina Walme - 1 Valentina Walme - 3 Marko Petrić Pedro Soltz, Valentina Walme +6 Pedro Soltz, Valentina Walme Galerija

Marko Petrić i Valentina Walme oglasili su se na Instagramu nakon strastvenog nastupa u showu "Ples sa zvijezdama".

Plesačica Valentina Walme i glumac Marko Petrić, koji su u ljubavnoj vezi, u uskršnjem specijalu showa "Ples sa zvijezdama" dobili su priliku zaplesati zajedno, jer je došlo do zamjene partnera.

Pogledaj i ovo Pedro i Valentina pobijedili u Plesu sa zvijezdama - 2 emotivna završnica Donosimo prve reakcije pobjednika showa "Ples sa zvijezdama" i ostalih finalista, suze su tekle u potocima!

Njihov paso doble oduševio je članove žirija koji su im dali visokih 36 bodova i pobjeda im je izmakla da dlaku, a nastup su začinili i strastvenim poljupcem na pozornici.

Kod oboje se dojmovi još sliježu, a Valentina se o svemu oglasila na svojem Instagramu.

"Dragi ljudi! Mi smo još uvijek pod dojmom naše izvedbe i vaših prekrasnih komentara. Ne mogu vam opisati kakav je osjećaj bio plesati sinoć", napisala je uz fotke na kojima pozira s Markom, pa se zavalila svima koji su se pobrinuli za njihov izgled u emisiji.

"Marko hvala tebi što si plesao srcem i dušom i što si dao sve od sebe. Čuvati ću ovu uspomenu zauvijek. Ole!" dodala je.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tina Walme LaTina (@walme.tina)

I Marko se javio na društvenoj mreži, a u objavi se Valentini i ispričao zbog jedne stvari.

"Ovo je bio emotivni vrtuljak! Toliko puno truda, emocija, koraka, ljubavi. U tako malo vremena... Valentina Walme sorry što sam zeznuo one korake, nisam htio. Nadam se da vam se svidjelo. Ukoliko ste propustili... Pogledajte ovdje... E i hvala vam na svim porukama podrške!!!" poručio je glumac uz snimku njihova nastupa.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Marko Petric (@marko53c)

Valentina i Marko svoju su vezu ispočetka skrivali, a prvi put su zajedno snimljeni prošle jeseni te su ubrzo nakon toga potvrdili da su par.

Marku je inače u "Plesu sa zvijezdama" mentorica Gabriela Pilić, dok Valentina pleše s Pedrom Soltzem, a zanimljivo je da se u showu natječe i njezin brat Alan Walme.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek +0 Fabijan Pavao Medvešek - 2 Celebrity Ženi se jedan od naših najzgodnijih glumaca koji je očarao i Nives Celzijus, a evo tko je djevojka koja mu je ukrala srce

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mirella Holy Mirela Holy Mirela Holy (Foto: Dnevnik.hr) +0 Mirela Holy Celebrity Mirela Holy kakvu još nismo vidjeli: Riješila se svojeg zaštitnog znaka i iznenadila novim imidžom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene