obožavatelji jedva čekaju

Thompson znakovitom objavom podigao euforiju oko nadolazećeg povratničkog nastupa: "To je čovjek, pjevač i domoljub!"

Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Duje Klaric/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Mate Bulić i Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson +19 Marko Perković Thompson i Sandra Perković Galerija

Marko Perković Thompson na društvenim mrežama podsjetio je na svoj koncert na Poljudu 2002. godine, a za to je imao poseban povod.

Obožavatelji Marka Perkovića Thompsona s nestrpljenjem iščekuju njegov povratak na pozornicu na koncertu "Imotski ne zaboravi" na obnovljenom stadionu Gospin dolac u Imotskom 6. kolovoza.

Thompson će nastupiti s Matom Bulićem i Draženom Zečićem, a koncert je potpuno rasprodan u manje od 48 sati nakon što su karte puštene u prodaju.

Sada je Marko dodatno podigao euforiju među obožavateljima objavom snimke sa svojeg koncerta na Poljudu 2002. godine, na kojoj pjeva hit "E, moj narode".

"33. je obljetnica ustrojavanja Hrvatske vojske, Dan Hrvatske vojske i Dan Hrvatske kopnene vojske! "Pobjednička vojska jaka, još se brine i gine, zbog domovine...!", napisao je Thompson uz snimku, koju je objavio tim povodom.

"Jedan od boljih koncerata", "Legendo naša", "To je koncert, to je čovjek, pjevač, domoljub!", komentirali su njegovi obožavatelji, a ranije su mu ispod najave koncerta u Imotskom pisali da ga opet čekaju na Poljudu, ali i u Maksimiru te zagrebačkoj Areni.

Podsjetimo, Thompson je posljednji koncert održao 2022. godine, nakon čega se povukao iz javnosti i otkazao nastupe kako bi bio uz svog sina Antu Mihaela, koji je završio u bolnici, a upravo ga je on nagovorio da se sada vrati nastupima.

Osim Ante, Marko i njegova supruga Sandra Perković imaju još blizanke Katarinu i Cvitu, sina Petra Šimuna i kćer Divu Mariju.

Krajem prošle godine Thompson je s brojnim drugim domaćim glazbenicima snimio domoljubnu pjesmu "Zemlja heroja", koja je brzo osvojila njegovu publiku.

Pogledaji ovo Marko Perković Thompson Celebrity Koncert na kojem nastupa Thompson rasprodan u manje od 48 sati, obožavatelji žele još jedan, a evo što poručuju organizatori

Pogledaji ovo Marko Perković Thompson i Sandra Perković Celebrity Tko je samozatajna Thompsonova supruga? Rijetko je imamo priliku vidjeti, a jedna od njegovih najljepših pjesama posvećena je baš njoj!

Pogledaji ovo Mate Bulić i Marko Perković Thompson Celebrity Mate Bulić fotografijom s pjevačem kojeg dugo nismo vidjeli izazvao opće oduševljenje: "Napokon kumovi opet zajedno!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Enis Bešlagić i Baby Lasagna - 3 Enis Bešlagić i Baby Lasagna - 1 Enis Bešlagić i Zlatko Dalić Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 5 +26 Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna od Enisa Bešlagića primio važno priznanje koje ga je dirnulo: ''Dobiti ovo od čovjeka koji je uljepšao moje djetinjstvo...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden - 3 Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden - 1 Neda Ukraden - 4 +26 Neda Ukraden sa kćeri - 2 Celebrity Znate li koji će rođendan Neda Ukraden proslaviti ove godine? Svima je to teško povjerovati na temelju ovih fotki!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene