grubnić sve pokazao!

Opa! Pogled na Majinu golišavu haljinu s leđa: "Trebali bi dizajnirati i za našeg predstavnika Eurovizije!''

Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 4 Nova TV 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 6 +0 Maja Šuput Galerija

Marko Grubnić objavio je na svojem Instagramu fotografije s Majom Šuput iz druge polufinalne emisije Supertalenta kako bi se pohvalio haljinom koju je za nju spremio i ovaj put.

Maja Šuput se u drugoj polufinalnoj emisiji showa "Supertalent" pojavila u jednoj od svojih najodvažnijih kreacija, a za čiju je ideju i ovog puta bio zaslužan njezin prijatelj i stilist Marko Grubnić.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 2 bit će svega! Maja Šuput u brizi, a za sve krivi sebi bliskog čovjeka: ''Moj muž će se razvest od mene, ja sam rekla...''

On je na svojem profilu na Instagramu objavio nekoliko fotografija s Majom i pritom nije krio koliko je ponosan na prozirnu haljinu s predimenzioniranim cvjetovima, koji su zapravo prekrivali Majina strateška mjesta.

"Ponosan sam na moju predivnu Barbie. Ovo je samo jedna od puno haljina koje su podigle standarde i pomaknule granice showtimea, kao što to ovaj show radi i zaslužuje", napisao je Marko uz objavljene fotografije, a pritom otkrio i kako je Majina haljina izgledala sa stražnje strane.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

"Bome topčina, svaka čast za kreaciju", "I trebaš biti ponosan", "Baš ste slatki", "Maja frajerica, haljina ekstra plus", "Vrh", "Ovo je zaista nešto što zaslužuje svaku riječ pohvale! Ovakav outfit je nešto što uistinu pomiče shvaćanje granica u hrvatskom show programu, tj. po meni stvara novi standard. Ovime mogu reći da se još jednom pokazuje bezgranična hrabrost, razumijevanje i simbioza u radu koja je uvijek vidljiva kod Vas dvoje. Odlično!", "Kad već misliš, ne, ne može bolje... Evo opet!", "Obožavam vas", ''Vi bi Marko zaista trebali dizajnirati odjeću i za našeg predstavnika Eurovizije!'', zaključili su njegovi pratitelji.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Oleg Tatarynov - 12 Oleg Tatarynov - 10 Oleg Tatarynov - 9 Oleg Tatarynov - 15 +14 Oleg Tatarynov - 13 Celebrity Mišićavi Ukrajinac zaludio je Hrvatice, neki muževi poduzeli su drastične korake: "Meni čudno što joj je, tri minute ništa ne priča"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 7 +5 Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Maja Šuput i Davor Bilman Celebrity Golišavi outfit Maje Šuput koji će se dugo pamtiti: Strateške dijelove prekrila je samo cvijećem!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene