ljepota bez premca!

Ljepotica besprijekorna šarma nekad je bila u centru skandala, a ovog puta rijetki su oni koji su mogu odoljeti njezinoj pojavi!

Marion Cotillard i Brad Pitt (Foto: Profimedia) Marion Cotillard i Brad Pitt (Foto: Profimedia) profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Marion Cotillard i Brad Pitt (Foto: Profimedia) Marion Cotillard i Brad Pitt (Foto: Profimedia) Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) Marion Cotillard (Foto: AFP) +0 Marion Cotillard (Foto: AFP) Galerija

Haljina koju je francuska glumica Marion Cotillard odabrala za jedan od najvažnijih filmskih događaja u Francuskoj ovoga ljeta istaknula je njezinu savršenu liniju.

Francuska ljepotica Marion Cotillard (45) na crvenom se tepihu na filmskom festivalu u Cannesu pojavila u zanimljivoj uskoj srebrnoj haljini kojom je ukrala pažnju mnogih čim je stigla.

Pogledaj i ovo Marion Cotillard i Brad Pitt (Foto: Profimedia) Sjećate se? Holivudski skandal bez premca: On se razvodio, a za sve je bila kriva udana francuska zavodnica?

Haljina koju je odabrala za jedan od najvažnijih filmskih događaja u Francuskoj ovoga ljeta istaknula je njezinu savršenu liniju, a jednostavna frizura samo je dodatno naglasila glumičin besprijekorni šarm po kojem je poznata.

45-godišnja Marion, osim po zapaženim filmskim ulogama i osvojenom Oscaru za najbolju žensku ulogu u filmu "Život u ružičastom" 2008. godine, pozornost publike i javnosti plijenila je i razgolićenim scenama pokazavši nam nekoliko puta da joj skidanje do kraja ne predstavlja nikakav problem, kao što je bio slučaj u filmu "Ismaelovi duhovi".

Ipak, jedan od najvećih skandala u kojem se našla povezan je s miljenikom žena Bradom Pittom i njegovim razvodom od Angeline Jolie, za koji su neki okrivili upravo Marion. Naime, oni su 2015. godine zajedno snimili film "Tajna veza", koji je premijerno prikazan godinu kasnije, baš kada je Brad objavio vijest da se razvodi, a glasinama o Marion kao glavnom krivcu za to nije trebalo dugo da se prošire brzinom svjetlosti.

Inače, Marion je još od 2007. godine u sretnom braku s glumcem Guillaumeom Canetom, s kojim ima kćer Louise i sina Marcela, a jednom je prilikom priznala da je on ljubav njezina života.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Elsa Hosk (Foto: Instagram) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) Elsa Hosk (Foto: AFP) +4 Fantasy Bra Elsa Hosk (Foto: Instagram) Celebrity Svima je bilo jasno da ne nosi grudnjak, ali u jednom se trenutku čak pokušala i pokriti zbog brojnih znatiželjnih pogleda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene