Kao neki roker!

Našeg pjevača u ovakvom je izdanju nemoguće prepoznati, ova objava sve je dobro nasmijala i zabavila

Mario Roth Mario Roth DNEVNIK.hr 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Roth Mario Roth s koalom Mario Roth Mario Roth (Foto: Instagram) Mario Roth, pjevač grupe Vigor (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Mario Roth (Foto: PR) Mario Roth (Foto: PR) +0 Mario Roth Galerija

Mario Roth je na Instagramu objavio fotografiju na kojoj ga je nemoguće prepoznati, a koja je izazvala brojne reakcije njegovih obožavateljica.

Popularni pjevač grupe Vigor Mario Roth iznenadio je svoje obožavatelje posljednjom objavom na svom Instagramu jer na fotografiji koju je objavio malo tko ga je uspio prepoznati.

Pogledaj i ovo Renata Končić Minea - 8 ''Vrijeme je proletilo!'' Minea u mini haljini istaknula atribute uoči nove epizode domaćeg showa, no jednom informacijom rastužila je pratitelje: "Približavamo se kraju..."

Naime, Mario je objavio fotku na kojoj pozira s dugačkom smeđom perikom i sunčanim naočalama, a obzirom da smo inače navikli na njegovo izdanje bez kose time je sve iznenadio. Nekima se s "novim" imidžem jako svidio, a neki su ipak zaključili kako mu baš duga kosa baš i ne pristaje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mario Roth Official (@rothmario_official)

"Uljepšala mi dan ova fotkica. Samo jako", "Skidaj kosu Mariooo", "Ne, ne Mario, skidaj to s glave", "Super ti stoji Mario, drugačije izgledaš", "Tebi sve dobro pristaje", "Super izgledaš", "Predivan si mi, ali ipak zgodniji bez kose", "Prekrasna plavuša", Uuu, nije loše, bogami, dobro ti stoji perika, tako da, slobodno pusti dugu kosu, pravi si roker", "Lijep, ali ipak ljepši bez kose", "Wow Mario, ovo može itekako proći" "Ajmeeee koji ljepotan izgledaš ko rocker", "Nemoj molim te. Skidaj periku, onako si ljepši i bolje ti stoji", podijeljena su mišljenja njegovih obožavateljica.

No sudeći po ovoj fotografiji Marija ćemo ponovno gledati u nezaboravnim transformacijama showa "Tvoje lice zvuči poznato" koji se uskoro vraća na male ekrane u posebnom izdanju All stars. 

Osim Marija u novoj će se sezoni za sjajnu doze zabave pobrinuti oni koji su ostavili trag oduševljavajući publiku iz tjedna u tjedan svojim nevjerojatnim transformacijama - Mario Petreković, Saša Lozar, Damir Kedžo, Dalibor Petko, Ivana Mišerić, Katarina Baban i Maja Bajamić. Oni će morati opet izvući svoje najjače plesne, pjevačke, glumačke i imitatorske adute i pripremiti se za ulazak u transformator i ''tuđe'' cipele.

Popularni show Nove TV "Tvoje lice zvuči poznato" u utrci je za medijsku nagradu Zlatni studio, i to u kategoriji Najbolja TV zabava. Među finalistima je i glumac Goran Navojec, ujedno i član žirija u showu, u kategoriji Najbolji glumac.

Podržite ih svojim glasom, a kako to učiniti, saznajte ovdje.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene