unatoč tome što je zauzet

Suprugu naše pjevačice žene se nemilice upucavaju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iza svakog uspješnog muškarca stoji uspješna žena. Ovaj domaći par svojim primjerom to i dokazuje.

Mario Perčić zarobio je srce naše popularne pjevačice Žanamari. No, unatoč tome što je zauzet brojne obožavateljice i dalje mu se nemilice upucavaju putem društvenih mreža. Njegov profil zapeo je za oko mnogim pripanicama nježnijeg spola što ni ne čudi s obzirom da je Mario pravi frajer.

 

A post shared by Mario Perčić (@joshuamacks) on

Pogledaj i ovo Žanamari (Foto: Mario Perčić) Ima novi spot Žanamari otkrila zašto joj suprug više ne želi montirati spotove: "Neke scene ne može izdržati, prevruće su"

Njegovo apolonsko tijelo ukrašeno brojnim tetovažama golica maštu mnogima pa komplimenti pljušte sa svih strana. "Opet brutalno dobar", "Nemam što za reći. Precool si tip", "Goriš", samo su neki od komentara koji se mogu naći ispod Marijevih fotografija na Instagramu.

 

A post shared by Mario Perčić (@joshuamacks) on

Njegovim obožavateljicama očito ne smeta ni to što se ispod njegove svake fotografije može naći i kompliment njegove lijepe supruge. Seksi Mario postao je omiljen među Hrvaticama, a njegova popularnost sve više raste otkako je zaplivao glazbenim vodama pod umjetničkim imenom Joshua Macks. Nedavno je tako snimio i duet sa Žanamari, a njihova suradnja pokazala se kao pun pogodak. Žanamari i Mario jedan su od rijetkih parova na domaćoj sceni koji funkcioniraju odlično i na privatnom i na poslovnom planu, a mi se nadamo da će tako i ostati.

 

A post shared by Mario Perčić (@joshuamacks) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene