Lijepa vijest!

Mario Ančić vjenčao se s lijepom djevojkom Milom, sudbonosno da izrekli su pred članovima uže obitelji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Bivši tenisač Mario Ančić vjenčao se s liječnicom Milom Fabris u crkvi u Rovinju.

Jedan od najboljih hrvatskih tenisača 37-godišnji Mario Ančić vjenčao se sa svojom djevojkom, liječnicom Milom Fabris u crkvi svete Eufemije u Rovinju, saznaje magazin Story.

Par se vjenčao u krugu najužih članova obitelji, a kumovi su im bili Katarina Puljić i umirovljeni veslač Ante Kušurina.

Mario se nakon teniske karijere posvetio studiju i uspješno je doktorirao pravo na Sveučilištu Columbia u New Yorku, a radio je za jednu od najvećih svjetskih banaka Credit Suisse. Trenutno je zaposlen u američkom investicijskom fondu One Equity Partners, čiji je dopredsjednik njegov vjenčani kum Ante.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić +0 Tatjana Jurić (Foto: Instagram) Celebrity Tatjana Jurić o detaljima raskida zaruka s poznatim poduzetnikom: "To je život. Što ćemo se svi praviti da nam je sve super?"

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Drew Barrymore (Foto: Getty Images) Tyra Banks (Foto: Profimedia) Cardi B (Foto: Profimedia) Cardi B (Foto: Profimedia) +3 Cardi B, Offset (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Kada se srede smatraju ih najljepšima na svijetu, a ovako izgledaju kada ih slučajno u prolazu uhvate paparazzi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene