NIJE SE MOGLA KONTROLIRATI

POTRESLA JE TRAGEDIJA Marina Perazić u suzama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što je napustila reality show Marina Perazić se slomila kada je čula vijest o svom ocu.

Marina Perazić izašla je iz srpske Farme, a nakon zagrljaja dobrodošlice zapljusnule su je strašne vijesti. Nakon srdačnog susreta sa svojom kćerkom,  Mia joj je rekla lošu vijest. Marinin otac je doživio srčani udar, piše Kurir. Ta vijest je Marinu potpuno slomila, ali je ipak uspjela naći snage za intervju.

Pogledaj i ovo Kćeri Marine Perazić dostojne nasljednice Evo kako izgledaju kćeri Marine Perazić, bivšeg seks-simbola Jugoslavije, obje podsjećaju na mamu u mlađim danima!

'Imala sam osjećaj da se s njim nešto događa. Ja vjerujem u negativnu energiju koja je poslana i sretna sam što je sad sve na svom mjestu. Ali da mi je bilo nelagodno kada je netko spominjao ime mog oca, je, stvarno je. Tata, volim te najviše na svijetu! Lunčice, ovo će stići sutra do tebe. Volim te ljubavi!

Naime, Marina je odmah nakon izlaska iz Farme saznala kako neće tako brzo vidjeti svoju druga kćerku Lunu budući da se preselila u New York. Bilo je to previše informacija i emocija za zvijezdu osamdesetih koja nije mogla suspregnuti suze.
 

 

 


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene