Sjećanje na Anu Rukavinu i 13 godina nakon njezine prerane smrti obilježava se velikim koncertom "Želim život", a sada se i Marija Rukavina prisjetila svoje kćeri Ane i otkrila nam detalje iz njezina djetinjstva.


Humanitarni koncert "Želim život" svake godine okupi brojne političare, slavne i poznate osobe s estrade, humanitarce, ali i "obične" građane koji zajedničkom snagom, pozitivom i voljom organiziraju hvalevrijedno dijelo koje pomaže mnogima.

Vezani članci Nina Badrić na koncertu Želim život - 3 Badrić o izazovnom razdoblju kroz koje prolazimo: ''Ja sam samoj sebi rekla, dobar dan, ovo je Nina!'' Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 8 Severina otkrila pokoji detalj blagdanske atmosfere u svom domu: ''Aleksandar se već sad raduje i pita kakav će biti bor''

Marija Rukavina, voditeljica Zaklade Ana Rukavina i Anina majka već 14 godina proživljava ovaj koncert kao kombinaciju radosti i tuge, ali naglašava samo jedno - važno je veseliti se životu. 

„Moramo se veseliti životu, to je ono najvrijednije što svi imamo“, rekla je Marija i za naše kamere otkrila detalj iz Aninog života za koji javnost nije znala. 

Naime, Ana je kao djevojčica rekla kako bi kada odraste voljela biti spomenik. Neobična je to želja za jedno dijete, većina djevojčica ipak želi biti nešto drugo. No Ana je oduvijek znala svoj put. 

"Rekla je da želi biti spomenik, a sestra i sestrična su joj rekle da to nije moguće jer to može biti samo ako nije živa, a Ana je samo rekla - nema veze", priča Marija Rukavina sa suzama u očima. 

„One su htjele biti doktorica i učiteljica, a ona je htjela biti spomenik i to je i postala“, rekla je majka Ane Rukavine te je dodala kako osjeća ogromnu zahvalnost cijele države za sve ono što Zaklada radi već 14 godina.

„Kako ne, ništa ne bi bilo bez ljudi, bez novinara, reportera, bez ljudi, svi pomažu, svatko u onome u čemu može. U ovome smo jako udruženi i pokazali smo to naše veliko toplo hrvatsko srce“, zaključila je ova hrabra žena koja je veliku bol zbog gubitka kćeri pretvorila u akciju koja pomaže tisućama i donosi mnogo dobra. 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju