Vrijeme leti!

Čombe i supruga preslatkom fotkom obilježili tri mjeseca njihove Billie, čini se da joj stila već sad nimalo ne fali!

Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Miraj Grbić, Marija Omaljev (FOTO: Instagram) Galerija

Marija Omaljev Grbić i Miraj Grbić na društvenim su mrežama obilježili tri mjeseca od rođenja kćeri Billie.

Glumica Marija Omaljev Grbić i njezin suprug, Miraj Grbić, poznat i kao omiljeni Čombe, na društvenim su mrežama obilježili tri mjeseca od rođenja svoje kćeri Billie i u priči na Instagramu objavili njezinu preslatku fotografiju.

Pogledaj i ovo Marija Omaljev "Zaboravili smo vam reći" Supruga omiljenog Čombe skinula se u badić pa sve iznenadila, u simpatičnom videu otkrili su sve detalje vijesti koju su vješto tajili!

Djevojčica je na fotografiji odjevena u crnu haljinicu na kojoj piše "moja mala crna haljina", pa se čini da roditelji već od malih nogu brinu da ima stila.

Miraj i Marija su se 2013. godine preselili iz Sarajeva u Los Angeles gdje on posljednjih godina gradi karijeru u Hollyoodu. Dosad je već ostvario nekoliko manjih uloga u američkim serijama i holivudskim ostvarenjima, a najzamjetnija je bila u filmu "Nemoguća misija: Protokol duh". Možemo ga gledati i u najnovijem, devetom nastavku franšize "Brzi i žestoki", u kojem glumi Rusa.

Marija i Miraj u braku su od 2008. godine, a vjenčali su se nakon tri godine veze. Glumac je u znak ljubavi prema supruzi tetovirao njezino ime iznad srca. Billie je njihovo prvo dijete, a Marija je kćer rodila sredinom listopada u losanđeleskoj bolnici Cedars-Sinai.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Lana i Josip Radeljak (Foto: Facebook) Josip Radeljak (FOTO: Borna Filic/PIXSELL) Ena Begović (Foto: Screenshot) +3 Ena Begović (Foto: Screenshot) Celebrity Lijepa Lana sve više nalikuje na svoju majku Enu Begović, a Dikan se nedavno pohvalio njezinim najnovijim uspjehom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene