Baš je domišljat!

Pogledajte kako je Maju Šuput za rođendan iznenadio suprug Nenad, obradovao je i Blooma: "Malo je reći da je bio atrakcija!"

Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput i Nenad Tatarinov Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 4 +19 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput napunila je 43 godine, a njezin suprug Nenad Tatarinov pripremio joj je posebno rođendansko iznenađenje.

Pjevačica Maja Šuput slavi 43. rođendan, a u svojim pričama na Instagramu otkrila je i kakvo joj je iznenađenje pripremio suprug Nenad Tatarinov.

Pogledaj i ovo Maja Šuput sa suprugom i sinom IZAZVALI LUDNICU Maja Šuput u društvu supruga i sina razveselila brojnu dječicu, a presretan je bio i maleni Bloom!

"Malo je reći da je tata s balonima bio atrakcija", napisala je u opisu videa na kojem se vidi Nenadov auto s hrpom balona koji vire iz njega, a snimila je i zadovoljan izraz lica sinčića Blooma dok ih gleda.

Balone je zatim iskoristila kao rekvizit za slavljeničke fotografije, koje je objavila na svojem profilu na Instagramu, a pozirala je na vrhu zgrade, u lepršavoj bijeloj haljinici.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Pratitelji su je zatrpali čestitkama i lijepim željama, a nisu izostali ni komplimenti na račun njezina izgleda na fotkama.

Inače, Maja se ovih dana vraća na male ekrane, i to u ulozi članice žirija showa "Supertalent", u kojem će joj i ove sezone društvo praviti Martina Tomčić, Davor Bilman, a ove godine kao pojačanje im stiže i Fabijan Pavao Medvešek.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Ashley Russell - 1 Ashley Russell - 4 Ashley Russell i Adam Levine Ashley Russell i Adam Levine +12 Adam Levine Celebrity I mlađahna studentica objavila poruke koje joj je slavni glazbenik slao, ona je samo jedna u nizu?

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin Jelena Perčin i Momčilo Otašević Jelena Perčin i Momčilo Otašević Momčilo Otašević i Jelena Perčin +17 Momčilo Otašević i Jelena Perčin Nekad i sad Naša glumica danas izgleda kao vršnjakinja svojeg 9 godina mlađeg muža, a moglo bi vas iznenaditi kako je izgledala na početku karijere!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene