Baš je posebna!

Ova crnkosa dama istaknula se na tribinama u Leipzigu: Majka je našeg Vatrenog, a od 2018. uz njeno ime veže se još jedna titula!

Manuela Skoblar - 1 Manuela Skoblar - 1 Marko Lukunic/Pixsell 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Manuela Skoblar - 2 Manuela Skoblar - 2 Manuela Skoblar - 2 Manuela Skoblar - 1 Manuela Skoblar - 1 Manuela Skoblar - 3 Manuela Skoblar i Helena Livaković Obitelj Livaković - 5 Obitelj Livaković - 4 Obitelj Livaković - 3 +17 Obitelj Livaković - 1 Galerija

Majka Dominika Livakovića Manuela Skoblar istaknula se na utakmici Hrvatske i Italije u Leipzigu.

Među brojnim crveno-bijelim dresovima u Leipzigu, na tribinama na utakmici Hrvatske i Italije istaknula se ova crnokosa dama u zelenom dresu.

Radi se o mami našeg vratara Dominika Livakovića, a za ovu odlučujuću utakmicu nosila je i njegov dres.

Manuela Skoblar sa Zdravkom Livakovićem sina je dobila 1995. godine, a mladolika mama privlačila je pozornost fotografa i na vjenčanju svog sina 2022. godine.

Na svadbu je stigla u širokoj krem haljini koja je istaknula njene vitke noge. Oči je sakrila iza sunčanih naočala, a odlično joj pristaje i crna bob frizura koju nosi.

Upravo zbog svog mladolikog izgleda, Manuelu su na Svjetskom prvenstvu 2018. godine mediji proglasili i najljepšom mamom prvenstva.

Inače, Manuela je u rodu s legendarnim napadačem jugoslavenske reprezentacije Josipom Skoblarom koji je nakon igračke karijere ostvario uspjeh i kao trener Hajduka, a danas vodi popularnu obiteljsku konobu u Zadru.

Pogledaji ovo Bruno Petković i Iva Šarić inMagazin Tko su supruge naših Vatrenih: Otkrivamo što su po struci ljepotice koje ih bodre s tribina!

Pogledaji ovo Vanja Modrić - 1 Celebrity Vanja Modrić nije propustila ni utakmicu s Albanijom, a s njom na tribinama je supruga još jednog našeg nogometaša!

Pogledaji ovo Dominik i Helena Livaković Celebrity Supruga Dominika Livakovića prije poraza Vatrenih pohvalila se lijepim novostima u njihovom životu

Pogledaji ovo Zoran Milanović i Sanja Musić Milanović Celebrity Predsjednik Milanović poveo je suprugu na okršaj Hrvatske i Italije, ona je ukrala svu pozornost navijačkim outfitom!

Pogledaji ovo Magdalena Keškić - 3 Celebrity Hrvatica iz dijaspore na važnu utakmicu Hrvatske ponijela je zanimljiv rekvizit za glavu, no grudi su opet bile u prvom planu

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Josipa Perišić s djecom Ivan Perišić s djecom Proslava rođendan sina Ivana Perišića Josipa i Ivan Perišić +21 Ivan i Josipa Perišić Celebrity Ni supruga Ivana Perišića nije htjela propustiti važnu utakmicu, objavila je fotku s tribina, djeca joj prave društvo!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Čolić Zdravko Čolić - 6 Zdravko Čolić - 5 Zdravko Čolić - 4 +11 Zdravko Čolić Celebrity Zdravko Čolić pjevao je na privatnoj zabavi i za 45 minuta dobio nevjerojatnu cifru, evo koliko je naplatio nastup!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene