snašla se

Maja Šuput primila poklon kakvom se nije nadala, no uspjela je sve okrenuti na šalu: "Ovo nikad nisam dobila!"

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput i Marko Grubnić Maja Šuput Maja Šuput +19 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput nastupala je u Starigradu gdje ju je njezina vjerna publika razveselila neobičnim poklonom na čiji se račun i sama našalila.

Pjevačica Maja Šuput na nastupu u Starigradu dobila je neočekivani poklon od svoje publike.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Bloom u problemu Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

Naime, na Instagram storiju podijelila je video na kojem joj je u trenutku pjesme "Svaku noć djevojačko večer" doletio komplet od dva grudnjaka:

"Bacaju mi grudnjake na binu", napisala je.

Zatim je u storiju držeći dva grudnjaka poručila publici:

"Ja nastupam dvadeset godina i nikad nisam dobila grudnjak. Gospođo, jel to za mene ili za njih dvojicu?  Pa ja sam počašćena" , kazala je, a zatim se našalila kako će ih pokloniti Bloomu.

Za tu prigodu odabrala je crnu šljokičastu kratku haljinicu na čijim se ramenima nalazilo mnoštvo perja. Cijeli stajling ukrasila je srebrnim sandalama na petu i valovitom frizurom. 

Ispod niza fotografija na kojima je prenijela doživljaj svog nastupa napisala je:

"Svako veče svoj posao odradim sa najviše strasti i ljubavi zbog vas".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Maja je nedavno održala koncert i u Petrinji gdje je odjenula pripijeni svjetlucajući crni kombinezon koji je na sredini imao upečatljivi čupavi detalj, ali i otvor koji je pokazao da ispod ne nosi grudnjak. Gornji dio protezao se oko vrata pa je tako odlično istaknuo njezina gola ramena i raskošno poprsje. Crne sandale sa detaljem leptira na peti savršeno su se uklopile u ovaj neobičan stajling.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 3 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 2 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 1 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić +4 Tatjana Šojić - 2 Nekad i sad Pamtimo je kao omiljenu Mariju iz hit-serije, ali danas je malo tko prepoznaje na prvi pogled, evo koliko se promijenila!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 +25 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Celebrity Osvanula fotografija Kolinde Grabar-Kitarović u kratkim hlačama, svi komentiraju njezine noge

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene