A što je tek obukla!

Šuput se hvali šminkom i frizurom, ali lagani dekolte upada u oči: ''Ovo ti prebrutalno stoji, kao Barbie Girl''

Maja Šuput Maja Šuput Nova TV 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 1 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +0 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput u sedmoj emisiji showa "Supertalent" pojavila se u još jednom zanimljivom outfitu, a sama se pohvalila da je prezadovoljna sa šminkom i frizurom.

Pjevačica Maja Šuput svake nedjelje uveseljava gledatelje "Supertalenta" svojim izdanjima za show u kojem je članica žirija.

Pogledaj i ovo Supertalent - 4 ususret finalu na badnjak Žiri Supertalenta otkrio ima li svoje favorite za pobjedu: ''U mojoj glavi da, ali tko će pobijediti ovisi isključivo o našim gledateljima!''

I dosad je bila poznata po svojem osebujnom i jedinstvenom stilu, no u showu ga je podigla na novu razinu i njezini outfiti sve su zanimljiviji i maštovitiji, a zasluge idu stilistu Marku Grubniću.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Ove sezone je posebnu pažnju posvetila i frizurama, pa smo je tako do sada već imali priliku vidjeti s voluminoznim kovrčama, otkačenom bojom kose, golemim konjskim repom, a svi još dobro pamte i šeširić s velikim perjem koji je nosila još u prvoj emisiji showa.

Nema sumnje da nas u narednim emisijama "Supertalenta" od nje očekuje još puno izdanja za pamćenje, pa je, uz zanimljive točke, i to nešto čemu se gledatelji mogu radovati.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Uz Šuput, žiri showa "Supertalent" čine i operna pjevačica Martina Tomčić, glumac Janko Popović Volarić te stručnjak za uspješnu komunikaciju i plesač Davor Bilman.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene