mašta stvarno može svašta!

Mini suknja i perje nisu joj bili dosta, Šuput je ovaj šareni outfit začinila s dvije velike kugle na glavi, što kažete?

Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 1 Nova TV 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 10 Maja Šuput - 9 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 7 +20 Maja Šuput - 6 Galerija

Maja Šuput za drugu emisiju Supertalenta odlučila se na veselo izdanje, a baš u skladu s njom sredio se i Marko Grubnić.

Svaku novu epizodu Supertalenta gledatelji jedva čekaju baš zbog toga što će otkriti kako je Maja Šuput odjevena. Njezin dizajner Marko Grubnić oko toga se svaki put posebno potrudi, a ovog puta odlučio je da će Maja novi Supertalent otvoriti šarenim izdanjem. 

U minici roze boje sa šljokicama, žutim štiklama te perjem na korzetu haljine Maja je jednostavno zablistala, a posebno su se tu isticali i detalji na blještavom nakitu, ali i frizura koja je bila zavezana u dvije velike kugle.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

A kako se vama sviđa Majina kombinacija recite nam u anketi.

Majino izdanje za drugu epizodu Supertalenta je...

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Podsjetimo, Maja je već u prvoj epizodi Supertalenta odlučila tko je njezin zlatni gumb, a njeno srce osvojila su četvorica markantne braće, talijanski bend Esteriore Brothers, koji su je svojim nastupom raspametili.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Lučić - 1 Milan Lučić Milan Lučić Milan Lučić +6 Milan Lučić Celebrity Hercegovački tajkun Milan Lučić uhvaćen je u rijetkom izlasku u javnost, a njegovo ponašanje nekad je bilo glavna tema medija!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene