ZGROZILA FANOVE

''Jesi li to stvarno ti? Majo ne prepoznajem te!''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Još od početaka svoje karijere, Maja Šuput privlačila je pažnju svojim izgledom.

Pjevačica Maja Šuput nikad nije skrivala da je prije nekoiko godina povećala grudi. No, o drugim tretmanima nerado govori. Štoviše, uopće ne priznaje da ih je imala. No, njezini fanovi tvrde suprotno. Smatraju kako Maja pretjeruje s kozmetikom i estetskim zahvatima na svom licu.

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

Naime, pjevačica se na svom Instagramu pohvalila jednim kratkim videom u kojem je bila vrlo dramatično našminkana. ''Više ne znam di mi je glava, di mi je dupe'', napisala je Maja uz video. ''Jesi li to stvarno ti? Ne prepoznajem te'', komentirao je jedan pratitelj.

 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

No, nije samo ta fotografija izazvala negodovanje fanova. Nakon što se počastila tretmanom kisika za lice uslijedile su brojne kritike.

 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

''Plastika na sve strane. Maja više ne liči na sebe, a misli da je lijepa. Tužno. Uspori malo i pogledaj se u ogledalo'', ''Majo, stvarno si malo pretjerala. Srce, kao da su te ose izbole! Smiješ ti i malo ostariti'', poručili su fanovi. 

 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene