Emotivna uspomena

Od Mislava Bage oprostila se i Maja Šuput njihovom veselom, zajedničkom fotografijom: ''Pamtit ću te sretnog...''

Maja Šuput i Mislav Bago Maja Šuput i Mislav Bago Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Mislav Bago Mislav Bago - 1 Mislav Bago - 2 Mislav Bago - 3 Mislav Bago i Severina - 2 Mislav Bago i Severina - 4 Mislav Bago i Severina - 1 Mislav Bago s kolegama u redakciji Barbara Štrbac i Mislav Bago Mislav Bago s kolegama iz redakcije +19 Mislav Bago i Sanja Vištica Galerija

Brojni poznati opraštaju se od cijenjenog novinara Nove TV Mislava Bage, a jedna od njih je i pjevačica i televizijska voditeljica Maja Šuput.

Vijest o smrti cijenjenog i poznatog političkog novinara Nove TV Mislava Bage šokirala je hrvatsku javnost i brojne političare te zvijezde hrvatske scene koji su ga poznavali.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "O bože, ovo je wow!" Je li ovo najsmjelije izdanje Maje Šuput? Strateške je dijelove prekrila na domišljat način, a ispod haljine nije nosila baš ništa!

Do sad su se od njega oprostili brojni kolege novinari, političari, pjevači, a jedna od njih je i pjevačica i televizijska voditeljica Maja Šuput.

Maja je na svojoj Instagram priči objavila fotografiju s Mislavom na kojoj veselo uživaju u trenutku pjevajući na mikrofon, a Mislav je uživao u zagrljaju i vedroj energiji naše pjevačice.

''Pamtit ću te veselog i sretnog'', napisala je kratko Maja.

Od Bage se oprostila i Severina.

"Voljeni Mislav Bago", napisala je na Instagramu uz niz njihovih zajedničkih uspomena, među kojima je i fotografija s njezine nedavne proslave 50. rođendana.

"Ne može čovjeku više pod srce", komentirao je Tarik Filipović, dok je Nevena Rendeli reagirala rasplakanim emotikonima, a nanizale su se brojne poruke sućuti.

Od Bage su se na svojim društvenim mrežama oprostili i Jadranka Kosor, Anka Mrak Taritaš, Davor Bernardić, Dalija Orešković, Mirela Holy te brojni drugi koji su ga cijenili kao novinara, ali i čovjeka.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mislav Bago - 4 Mislav Bago - 2 Mislav Bago - 3 +0 Mislav Bago - 1 Hrvatska U 30 godina Mislav Bago odradio je posla za tri radna vijeka: "Tvoja redakcija čut će te i dalje"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mislav Bago - 3 Mislav Bago - 2 Mislav Bago - 1 Mislav Bago +15 Mislav Bago inMagazin Oprostiti se od Mislava Bage težak je zadatak, uvijek je na ekranu i iza njega davao sto posto sebe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene