Novi okršaj

Neočekivana Majina izjava: Rekla Davoru da je bezosjećajni ćelavac, pogledajte njegovu reakciju!

Zbor Supertalent, Maja Šuput i Davor Bilman (Foto: Screenshot Nova TV) Zbor Supertalent, Maja Šuput i Davor Bilman (Foto: Screenshot Nova TV) Screenshot Nova TV 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Zbor Supertalent, Maja Šuput plače (Foto: Screenshot Nova TV) Zbor Supertalent, Maja Šuput plače (Foto: Screenshot Nova TV) Zbor Supertalent, Maja Šuput i Davor Bilman (Foto: Screenshot Nova TV) Zbor Supertalent (Foto: Screenshot Nova TV) +0 Zbor Supertalent (Foto: Screenshot Nova TV) Galerija

Četvrta emisija Supertalenta započela je još jednim besprijekornim nastupom koji je izazvao razne emocije, kako kod publike tako i kod žirija.

Dječji zbor glazbene škole u Varaždinu imao je priliku otvoriti četvrtu audicijsku emisiju showa ''Supertalent''.

Za predstavljanje su odabrali ''Bohemian Rhapsody'' od Queena, a na njihovu izvedbu nitko nije ostao imun. Ovaj nastup kod svakoga je izazavao drukčije rekacije. Maja je plakala ko kišna godina, a onda se to prenijelo i na ostale članove žirija, osim, naravno, na Davora Bilmana.

I kad je svatko trebao iznijeti svoje mišljenje o onome što su čuli i vidjeli, došao je red i na malo manje osjećajnog člana žirija Davora Bilmana, koji je počeo komentirati u svom stilu.

''Ja razumijem da su vas malo ponijele emocije...'', krenuo je sa svojim izlaganjem, a onda se javila Maja.

''Što ti hoćeš, bezosjećajni ćelavac. Neću više nikad s tobom pričati, neću ti ni sladoled nikad više kupiti'', poručila mu je pjevačica, što je publiku nasmijalo, a on je ipak uspio dovršiti svoj komentar o njihovu nastupu.

Kako je to izgledalo, pogledajte u našem videu na početku članka. 

Više o Supertalentu čitajte OVDJE. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene