Sve za maminog mezimca

Šuput se pohvalila raskošnom dekoracijom s Bloomova slavlja, stvarno si je dala truda, pogledajte ove divne fotografije!

Igor Mešin i Maja Šuput - 2 Igor Mešin i Maja Šuput - 2 Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin i Maja Šuput - 2 Igor Mešin i Maja Šuput - 3 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 +0 Igor Mešin i Maja Šuput - 6 Galerija

Maja Šuput na Instagramu je objavila galeriju fotografija dekoracije restorana u kojem je njezin sinčić Bloom proslavio prvi rođendan i krštenje.

Iza pjevačice Maje Šuput je uzbudljiv vikend.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Predobro! Šuput pokazala što je Blooma dočekalo za rođendan, bit će ovo proslava za pamćenje: "Učinio si nam život najljepšim i najveselijim!"

Osim što je u nedjelju navečer uživo vodila show "Ples sa zvijezdama", proslavila je i prvi rođendan te krštenje svojeg sinčića Blooma.

Šuput je na Instagramu već objavila puno fotografija s raskošnog slavlja koje se odvilo u jednom zagrebačkom restoranu, a sada je pokazala dekoraciju i djelić vesele atmosfere.

Objavila je galeriju fotki iz restorana, koji je bio ukrašen raznobojnim balonima i plišanim medvjedićima, a u sredini je bila i ljuljačka iza koje je stajao veliki natpis s imenom Bloom. Medvjedići su bili glavni motiv i na torti, pa bi se moglo zaključiti kako je to dječaku trenutno najdraža igračka.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

"Top Majo", "Prekrasno", pisali su joj obožavatelji, koje su oduševili ukrasi.

Bloom je godinu dana napunio 17. ožujka, što ponosna mama Maja također nije propustila obilježiti na svojem Instagramu, a tada je objavila i jednu njegovu dosad neviđenu fotografiju iz rodilišta.

Podsjetimo, Maja je sina dobila sa suprugom Nenadom Tatarinovim nakon dvije godine braka, a rodila ga je putem carskog reza te se brzo nakon poroda vratila u top-formu.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna Vanna i Boytronic Vanna i Boytronic Vanna - 1 +9 Vanna - 2 Celebrity Vanna pokazala prelijepu kćer, koja slavi 21. rođendan, Jana je od mame naslijedila sve najbolje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene