slika i prilika

Vanna pokazala prelijepu kćer, koja slavi 21. rođendan, Jana je od mame naslijedila sve najbolje!

Vanna Vanna DNEVNIK.hr 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna Vanna i Boytronic Vanna i Boytronic Vanna - 1 Vanna - 2 Vanna - 3 Vanna - 4 Vanna - 1 Vanna - 3 Vanna - 2 +3 Vanna (FOTO: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL) Galerija

Vanna je na svojem Instagramu objavila fotografiju kćeri Jane Vrdoljak, koja je navršila 21 godinu.

Naša glazbena diva Ivana Vrdoljak, poznatija kao Vanna, nije propustila obilježiti 21. rođendan svoje kćeri Jane Vrdoljak.

Pogledaj i ovo Vanna Ne vidimo je često Lijepa Vannina kći snimljena u solo izlasku, svojom gestom oduševila je sve oko sebe, dok s lica nije skidala osmijeh

U svojim pričama na Instagramu pjevačica je objavila fotografiju svoje kćeri, koja je izrasla u pravu ljepoticu, a od mame je, osim plave kose, naslijedila i porculanski ten te vitku figuru.

"Curka navršila 21", napisala je Vanna uz fotku koju možete pogledati u galeriji.

Jana je očarala javnost kada se prije dvije godine pojavila u Vanninu spotu za pjesmu "Puna memorija", a već tada je bilo jasno da je mamina slika i prilika.

Vanna je kćer dobila s našim filmskim producentom Andrijom Vrdoljakom, s kojim ima i 25-godišnjeg sina Luku, a par je u sretnom braku od 1998. godine.

Andrija iz prvog braka ima i kćer Doru, koja mu je prije nekoliko godina rodila i prvo unuče.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 Igor Mešin i Maja Šuput - 6 +0 Igor Mešin i Maja Šuput - 1 Celebrity Maja Šuput objavila predivne fotografije s krštenja sinčića Blooma, za kumu je odabrala svoju blisku prijateljicu

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta (Foto: Instagram) David Guetta i Jessica Ledon (Foto: Profimedia) David Guetta i Cathy Lobe (Foto: AFP) David Guetta i Cathy Lobe (Foto: AFP) +2 David Guetta, Jessica Ledon (Foto: Profimedia) Celebrity Mlađahnoj djevojci se obvezao na pomalo neobičan način, a od žene se razveo nakon 22 godine braka!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene