Brine se o sebi i bebi

Šuput ne odustaje od održavanja top-forme ni u trudnoći: "Ovo je laganica čak i za trudnicu!''

Maja Šuput i Marko Grubnić Maja Šuput i Marko Grubnić PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Marko Grubnić +0 Maja Šuputf Galerija

Maja Šuput otkrila je svojim pratiteljima na Instagramu kako održava formu u četvrtom mjesecu trudnoće.

Pjevačica Maja Šuput uživa u prvoj trudnoći, u kojoj je odlučila biti u potpunosti aktivna, a na Instagramu je pokazala kako održava formu i brine se o svom i djetetovu zdravlju.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Martina Tomčić, Fabijan Pavao Medvešek i Davor Bilman - 1 Jedva čekamo! Žiri omiljenog showa našao se na okupu, a otkrili su i povod koji je itekako razveselio gledatelje: ''Danas smo i službeno otvorili…''

Maja, koja će uskoro ući u peti mjesec trudnoće, vježba pomoću sprava, a sve pod budnim okom i prema uputama trenerice.

"Trudničke vježbe su jako fora. Kod trudnica se sve jako pazi i slušam pažljivo. Ovo je laganica čak i za trudnicu", otkrila je Maja svojim pratiteljima.

Sretnu vijest da ona i suprug Nenad čekaju dijete Maja je objavila na društvenim mrežama, a zasad još uvijek nisu objavili njegov spol niti ime koje su odabrali. Maja trudnoću odlično podnosi i ne krije uzbuđenje jer će postati majka.

Nedavno je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj je otkrila da se u njezinoj torbici ovih dana nalaze krastavci i čokolada, pa su njezine obožavateljice zaključile kako sigurno čeka sina.

"Majo, imat ćeš dečka, ja sam jela na tegle krastavaca zbog svojih sinova", "Ja isto, i blage feferone. Druga trudnoća curica, ništa od navedenog", "I ja isto krastavce jela sa prvim sinom, sada očekujem drugog, ali nema ludih želja", poručile su joj.

Maju gledamo i u ulozi voditeljice showa "Tvoje lice zvuči poznato" u kojoj nas ostavlja bez teksta besprijekornim odjevnim kombinacijama, a novo izdanje koje će zasigurno izazvati veliko zanimanje gledatelja očekuje nas već ove nedjelje.

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava i Prince Kristina Penava Kristina Penava +0 Kristina Penava Celebrity Kristini Mandarini izlazak s Farme nije teško pao: Objavila fotku u topiću koji je istaknuo svu raskoš njezina dekoltea

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene